Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης “Διακρότημα”

11 Σεπτεμβρίου 2020

Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ (για μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου – Απόφοιτους και Στρατιωτικές Σχολές)

Ιδρύθηκαν το 1997 στον Πειραιά, από μια ομάδα έμπειρων και καταξιωμένων καθηγητών στο χώρο τους. Φιλοδοξία των Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ ήταν και είναι η παροχή μαθημάτων φροντιστηριακής υποστήριξης στους μαθητές με μοναδικό στόχο τη μελλοντική τους επιτυχία.

Από τότε μέχρι σήμερα το έργο των Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ αναπτύσσεται κάθε χρόνο και περισσότερο, βλέποντας περισσότερους από 14.500 σπουδαστές τους να διαβαίνουν την πόρτα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε ανώτερες και ανώτατες σχολές και να γίνονται καταξιωμένοι επιστήμονες και επιτυχημένοι επαγγελματίες.

Βάσει της επίσημης έρευνας της ICAP (Απριλίου 2020), το ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ σήμερα είναι η Νο 1 Αλυσίδα Φροντιστηρίων πανελλαδικά, αφού διαθέτει περισσότερα από  80 παραρτήματα σε διάφορες πόλεις, 813 καθηγητές και περίπου 9.500 μαθητές σε μέση ετήσια βάση.

Στη Θεσσαλονίκη φέτος, τα Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, κλείνουν 10 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας, έχοντας ήδη 4 φροντιστήρια σε λειτουργία, στο Ντεπό, στην Τούμπα, στο Ρετζίκι και στην Καλαμαριά, προγραμματίζοντας να ανοίξουν ακόμα περισσότερα κέντρα για την επόμενη χρονιά!

Το ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ είναι η πρώτη αλυσίδα εκπαιδευτηρίων σε Ελλάδα και Κύπρο που εξειδικεύεται στην παροχή μαθημάτων ενισχυτικής διδασκαλίας και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

Πρόσφατα – τον Μάιο 2019 – βραβεύθηκε με το Χρυσό Βραβείο Ψηφιακής Εκπαίδευσης στα Βραβεία Αριστείων Ελλάδος / Education Leaders Awards.

Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά των Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ είναι:

  • H ενσωμάτωση και η εφαρμογή των νέων τεχνολογιών στην εκπαίδευση
  • Η εξειδικευμένη ύλη των μαθημάτων που διαρκώς ανανεώνεται από τους διευθυντές – εκπαιδευτικούς του Ομίλου που διαθέτουν τεράστια εμπειρία και αναγνωρισμένο ακαδημαϊκό και συγγραφικό έργο,
  • Οι αποκλειστικές εκδόσεις τους με τα σχολικά βοηθήματα ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ (με 59 τίτλους βιβλίων),
  • Οι σύγχρονοι και λειτουργικοί χώροι, οι οποίοι συνδυάζουν την υψηλή αισθητική με την τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας των μαθητών, όλα αυτά….

Μαζί με πολύ αγάπη, διάθεση, όρεξη και φαντασία που διαθέτουν όλοι οι καθηγητές για την εκπαίδευση και τα παιδιά, παρέχουν την καλύτερη υποστήριξη στους μαθητές τους, διασφαλίζοντας έτσι την επιτυχία για το μέλλον τους και την ένταξή τους σε ένα ανώτερο ή ανώτατο πανεπιστημιακό ίδρυμα της επιλογής τους!

Και όλα αυτά γιατί;

Γιατί τα παιδιά μας αξίζουν πάντα το καλύτερο!    

Τα παιδιά είναι η ελπίδα μας για το μέλλον!

Οφείλουμε να τους εξασφαλίσουμε τις καταλληλότερες συνθήκες μάθησης για να αναπτυχθούν σωστά και να διαμορφώσουν τον χαρακτήρα τους.Η φιλοσοφία των Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ είναι να προσφέρουν στους μαθητές τους την καλύτερη εκπαίδευση, χωρίς κανένα συμβιβασμό στη ποιότητα.

Σκοπός των Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ είναι να παρέχουν υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικές υπηρεσίες προσαρμοσμένες απόλυτα στις ανάγκες των μαθητών τους και στις σπουδές και στο επάγγελμα που θέλουν να ακολουθήσουν.

Επισκεφθείτε τα και θα διαπιστώσετε και εσείς από κοντά πόσο ζεστό και φιλόξενο είναι το περιβάλλον μάθησης στα Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ και να γνωρίσετε τους ανθρώπους στους οποίους σας καλούν να εμπιστευθείτε τη μόρφωση των παιδιών σας.

Πληροφορίες και Εγγραφές για τα προγράμματα των μαθημάτων στα Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ στη Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα και στο site www.diakrotima.gr !

 

Author: newsroom

Share This Post On
468 ad
Share This