Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο 18χρονος που ξυλοκοπήθηκε άγρια από συμμαθητές του

12 Φεβρουαρίου 2024

Εν ώρα διαλείμματος ο 18χρονος έπεσε θύμα επίθεσης από συμμαθητές του στον διάδρομο του σχολείου

Ένα νέο περιστατικό βίας μεταξύ μαθητών έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, θύμα ξυλοδαρμού από συμμαθητές του έπεσε μέσα στον χώρο του σχολείου ένας μαθητής της Γ’ Λυκείου.

Εν ώρα διαλείμματος ο 18χρονος έπεσε θύμα επίθεσης από συμμαθητές του στον διάδρομο του σχολείου.

«Ο γιος μου πέρασε μπροστά από εκείνη την παρέα. Τον έσπρωξε ο ένας εσκεμμένα. Ο γιος μου ζήτησε τον λόγο, πιάστηκαν στα χέρια κι από εκεί και πέρα έπεσαν όλοι πάνω του», είπε η μητέρα του μαθητή, η οποία μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

«Ο γιος μου είναι σοκαρισμένος. Πονάει πολύ στο κεφάλι, γιατί έχει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πονάει στα πλευρά», πρόσθεσε η μητέρα του 18χρονου.

«Το περιστατικό έγινε στον διάδρομο του σχολείου, την ώρα του διαλείμματος. Εκ των υστέρων έμαθα ότι υπήρχαν δύο καθηγητές. Ο ένας τραβούσε το παιδί που είχε κεφαλοκλείδωμα τον γιο μου κι ο άλλος έτρεξε να τους χωρίσει. Γύρω στα 15 παιδιά έπεσαν πάνω του», συμπλήρωσε.

*Διαβάστε εδώ: Ξυλοδαρμός σε ΕΠΑΛ στη Θεσσαλονίκη: “Στο διάλειμμα όρμηξαν 20 άτομα πάνω του”, αναφέρει η μητέρα του 17χρονου

Έρχεται το Panic Button για τους ανήλικους
Η μητέρα του παιδιού κατέθεσε μήνυση στην αστυνομία για το περιστατικό, με την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντίνα Δημογλίδου, να τονίζει στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» πως όταν υπάρχει σοβαρός τραυματισμός μαθητή, το σχολείο θα πρέπει να απευθύνεται στις αστυνομικές Αρχές.

Σημειώνεται πως η κυβέρνηση σκοπεύει να προχωρήσει σε μέτρα για την αντιμετώπιση της βίας των ανηλίκων, ενώ έρχεται και το Panic Button για τους ανηλίκους.

Author: newsroom

Share This Post On
468 ad
Share This