Πατουλίδου: Oι διαρρήκτες έφυγαν αφήνοντας πίσω λεφτά και κοσμήματα

18 Σεπτεμβρίου 2023

Tο χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1992 βρίσκεται σε ασφαλές σημείο
Για την διάρρηξη στο σπίτι της, κατά την απουσία όλων των μελών της οικογένειας της, μίλησε η Βούλα Πατουλίδου στον ΑΝΤ1.

Ήταν λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου 16 Σεπτεμβρίου όταν ο γείτονας της Βούλας Πατουλίδου αντιλήφθηκε τους διαρρήκτες να εισβάλουν στο σπίτι. Λίγα λεπτά αργότερα τους κατέγραψε να φεύγουν τρέχοντας.

Η Ολυμπιονίκης της Βαρκελώνης και νυν αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», εξέφρασε την απορία της για το γεγονός ότι οι δράστες επέλεξαν να μην πάρουν μετρητά τα οποία βρίσκονταν σε εμφανές σημείο, καθώς και πολύτιμα κοσμήματα και ότι πήραν μαζί τους συγκεκριμένα ρολόγια και κοσμήματα, μεταξύ των οποίων, όπως επεσήμανε, αντικείμενα μεγάλης συναισθηματικής αξίας, όπως δώρα από την μητέρα της,

Τους διαρρήκτες αντιλήφθηκε γείτονας της οικογένειας, που κάλεσε την αστυνομία και τράβηξε βίντεο με τους δράστες να φεύγουν από το σπίτι.

Όπως είπε η Βούλα Πατουλίδου, οι αστυνομικοί έφθασαν γρήγορα στο σπίτι, όμως οι δράστες έσπευσαν να εξαφανιστούν, ενώ αργότερα οι αστυνομικοί ανέφεραν ότι πολλοί κακοποιοί έχουν καταφέρει να ακούν τον ασύρματο της Αστυνομίας και να ξέρουν και πότε επεμβαίνουν τα στελέχη της Αστυνομίας.

Ερωτηθείσα σχετικά, η Βούλα Πατουλίδου είπε ότι το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1992 βρίσκεται σε ασφαλές σημείο και είναι καλά προστατευμένο, ενώ κάνοντας χιούμορ μέσα στην όλη περιπέτεια της είπε ότι «πέταξα όλα τα σεντόνια, γιατί κάποια στιγμή μου ήρθε ανατριχίλα και είδα ότι λείπει μια μαξιλαροθήκη, αν κάποιος την βρει να ξέρει ότι είναι δικιά μου».

Author: newsroom

Share This Post On
468 ad
Share This