Λεωνίδας Κακούρης: Αιφνιδιαστική αποχώρηση από την παράσταση “Ο Βασιλιάς Ληρ”

4 Ιανουαρίου 2024

Η ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου
Ο Λεωνίδας Κακούρης αποχώρησε από την παράσταση «Ο Βασιλιάς Ληρ», μια παραγωγή του Εθνικού Θεάτρου για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους. Την αποκλειστική είδηση μετέδωσε ο Άρης Καβατζίκης μέσα από το Πάμε Δανάη.

Τι συνέβη
«Έχουμε μία είδηση της τελευταίας στιγμής. Το ευχάριστο ή δυσάρεστο θα το κρίνουν οι άμεσα εμπλεκόμενοι. Μία παραγωγή που δεν προλάβαμε ακόμα να δούμε και θέλαμε να δούμε τον Λεωνίδα Κακούρη, ο οποίος επιστρέφει στο Εθνικό Θέατρο και το Εθνικό διαφήμισε αρκετά. Μία αιφνιδιαστική αποχώρηση για αδιευκρίνιστους προς το παρόν λόγους του Λεωνίδα Κακούρη από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του βασιλιά Ληρ. Η παράσταση χτιζόταν πολύ καιρό.

Έχουμε μάθει ως δημοσιογράφοι κάποιους αναφερόμενους λόγους, αλλά επειδή η θέση μας είναι λεπτή και δύσκολη, αν οι ίδιοι οι εμπλεκόμενοι δεν θελήσουν να μιλήσουν για τους λόγους αποχώρησης, επιλέγουμε να πούμε ότι οι λόγοι είναι αδιευκρίνιστοι προς το παρόν» είπε ο Άρης Καβατζίκης μέσα από την εκπομπή.

Η ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου:
«Ανακοινώνεται ότι στην παραγωγή “Βασιλιάς Ληρ” του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, που παρουσιάζεται στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά, μετά από παραίτησή του για προσωπικούς λόγους, ο Λεωνίδα Κακούρης αντικαθίσταται από τον Γιάννη Νταλιάνη.

Οι παραστάσεις θα ξεκινήσους ξανά στις 13 Ιανουαρίου».

Author: newsroom

Share This Post On
468 ad
Share This