ΕΦΕΤ: Ανακαλεί άμεσα συσκευασία φιστικιών – Βρέθηκαν νεκρές προνύμφες

9 Μαρτίου 2023

Η συσκευασία πωλείται σε γνωστό σούπερ μάρκετ
Συσκευασία φιστικιών ανακαλεί ο ΕΦΕΤ, καθώς κρίθηκαν επικίνδυνα για την υγεία όσων θα τα καταναλώσουν. Για την ακρίβεια, ο ΕΦΕΤ εντόπισε νεκρές προνύμφες μέσα σε συσκευασία φιστικιών που διατίθεται σε γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου
«Ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής του ΕΦΕΤ, κατά τη διενέργεια επιθεώρησης στο πλαίσιο διερεύνησης αναφοράς καταναλωτή, προέβη σε έλεγχο του τροφίμου «Go Nutz-KARAGIANNIS, Πίνατς-Ψημένα και αλατισμένα με υποκατάστατο άλατος» των 220g με στοιχεία: ημερομηνία λήξης: 10/12/23 και

LOT 221210. To προϊόν επεξεργάζεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα από τη «ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΕΒΕ», (ΞΗΡΟΚΑΡΠ), 4ο χλμ. Αμφιλοχίας-Αγρινίου και διακινείται από τη ΜΕΤΡΟ (My Market). Ύστερα από μακροσκοπικό έλεγχο διαπιστώθηκε η παρουσία νεκρών προνυμφών και υφών τους μέσα στη συσκευασία.

Η επιχείρηση έχει ήδη προβεί σε ενέργειες για την ανάκληση του εν λόγω προϊόντος από την αγορά. Ο ΕΦΕΤ εποπτεύει τη διαδικασία ανάκλησης, ενώ ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Καλούνται οι καταναλωτές οι οποίοι έχουν προμηθευτεί τo ανωτέρω προϊόν (φωτογραφίες κάτωθι) να μην το καταναλώσουν».

Author: newsroom

Share This Post On
468 ad
Share This