Αλεξανδρούπολη: Βίαιη συμπλοκή 11 ατόμων 19 έως 25 ετών σε πάρκο – Δύο τραυματίες και 9 συλλήψεις

27 Μαΐου 2024

Ελεγχόμενη η κατάσταση της υγείας των τραυματιών – Ο ένας νοσηλεύεται στη νευροχειρουργική κλινική με χτυπήματα στο κεφάλι και ο δεύτερος στη χειρουργική κλινική με με τραύμα στην κοιλιακή χώρα

Βίαιη συμπλοκή σημειώθηκε περίπου στις 3.30 τα ξημερώματα της Κυριακής στο πάρκο «Αλτιναλμάζη» στην Αλεξανδρούπολη, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ατόμων και τη σύλληψη άλλων εννέα ατόμων.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία του ρεπορτάζ, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ομάδα περίπου έντεκα νεαρών ατόμων, ηλικίας από 19 έως 25 ετών, συνεπλάκησαν, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό και τη νοσηλεία των δύο εξ αυτών στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Αλεξανδρούπολη: Ελεγχόμενη η κατάσταση της υγείας των τραυματιών
Ο ένας εκ των τραυματιών νοσηλεύεται στη νευροχειρουργική κλινική καθώς φαίνεται να δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι, από τα οποία προκλήθηκε βαρύς θλαστικός τραυματισμός στα μάτια, με την κατάσταση της υγείας του να αξιολογείται ως ελεγχόμενη. Ο δεύτερος τραυματίας διακομίσθηκε από το ΕΚΑΒ με τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα και μετά από επέμβαση νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική, σε μη απειλητική για τη ζωή του κατάσταση.

Οι συλληφθέντες κρατούνται στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και αναμένεται να οδηγηθούν στην Εισαγγελία, με τις κατηγορίες των αδικημάτων συμπλοκής και επικίνδυνης σωματικής βλάβης, ενώ ένας εκ των συλληφθέντων βαρύνεται και με τις κατηγορίες της απόπειρας δολοφονίας με δόλο και της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων.

Author: newsroom

Share This Post On
468 ad
Share This