Κ. Ζαχαριάδης: «Η τρομοκρατία… βαλβίδα αποσυμπίεσης της ΝΔ για το προσφυγικό!»

11 Νοεμβρίου 2019

«Είναι παράλογο να μην αναγνωρίζει κανείς ότι το κόμμα μας είναι μια δύναμη δημοκρατικής ομαλότητας. Είναι απεχθής για εμάς η τρομοκρατία και πραγματικά θέλουμε να εφαρμόζεται ο νόμος στη χώρα μας όπως και σε άλλες χώρες. Όσοι προσπαθούν να συνδέσουν τον ΣΥΡΙΖΑ με τρομοκρατία “βιάζουν” την λογική και την πραγματικότητα!»

Τα παραπάνω ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κώστας Ζαχαριάδης, μιλώντας στο Radio North 98 και κληθείς να σχολιάσει τις επικρίσεις που δέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ για καθυστέρηση καταδίκης της τρομοκρατίας και αναγνώριση της επιτυχίας της Αντιτρομοκρατικής στην υπόθεση της “επαναστατικής αυτοάμυνας”.

«Όλα αυτά γίνονται διότι το προφίλ της κυβέρνησης έχει τραυματιστεί στο προσφυγικό μεταναστευτικό και ως εκ τούτου, αναζητά μια επικοινωνιακή βαλβίδα αποσυμπίεσης», πρόσθεσε.

Για τις αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα και τις μολότοφ “άδειασε” το συνάδελφό του κ. Λάππα, σημειώνοντας, ότι «και οι δύο πράξεις είναι εξαιρετικά σημαντικές και αξιόποινες», αλλά η χρήση πρέπει να τιμωρείτε περισσότερο από τη μεταφορά».

Επιπροσθέτως, κληθείς να σχολιάσει το ζήτημα της Novartis, αλλά και την άρνηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ να αποχωρήσουν από την προανακριτική επιτροπή, ο κ.Ζαχαριάδης “άδειασε” και τον Παύλο Πολάκη, όσον αφορά «τον τρόπο» με τον οποίο αντέδρασε, ωστόσο εξέφρασε την άποψη, ότι η Ν.Δ. «αντιλαμβάνεται την παρουσία της στη Βουλή όχι ως πλειοψηφία, αλλά ως “τσιφλικάς” και με στραγγαλιστικό, καθεστωτικό και βαθιά αντιδημοκρατικό τρόπο απέκλεισε τους βουλευτές μας». Για το ίδιο θέμα, υποστήριξε πως υπάρχουν βουλευτές της ΝΔ που διαφωνούν με τη διαδικασία που ακολουθήθηκε.

Ακούστε τη συνέντευξη:

 

 

 

 

Author: newsroom

Share This Post On
468 ad
Share This