50 χρόνια Είμαι Εδώ Σύνδεσμός Φίλων Ιδρύματος Άγιος Παντελεήμων

18 Οκτωβρίου 2019

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο Φίλων Ιδρύματος Άγιος Παντελεήμων «Είμαι Εδώ»  με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 50 χρόνων δράσης από την ίδρυση του,  θα πραγματοποιήσει εκδήλωση στο «Oval Espresso Bar» (Πλατεία Τσιρογιάννη) την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου.

Η πρόεδρος κα. Βενούλα Βαρδαλή, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και τα μέλη του συλλόγου, δήλωσαν βαθιά συγκινημένοι από την επιτυχημένη πορεία του ιδρύματος και σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας την επετειακή εκδήλωση.

Με την προσπάθεια και την συμβολή όλων μας,  θα καταφέρουμε  να συνδιαμορφώσουμε ένα κόσμο περισσότερο αλληλέγγυο.

Τη βραδιά θα πλαισιώσουν μουσικά, οι καταξιωμένοι Θάνος Γκιουλετζής στο βιολί και ο Αχιλλέας Σοφούδης στο πιάνο & στο τραγούδι.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στους σκοπούς του Σωματείου

 

Λίγα λόγια για το σωματείο

 

Η Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας «Αγ. Παντελεήμων», κλείνει τα 50 χρόνια δράσης της, και μέσα από το σημαντικό της έργο έχει καταφέρει να γίνει η μεγαλύτερη και πολυσυλλεκτικότερη οργάνωση της χώρας, καθώς μέσα από την ιστορική της πορεία διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στον τομέα Παροχής Προνοιακών υπηρεσιών.

Σκοπός του  Ιδρύματος «Είμαι Εδώ», είναι η μέριμνα και φροντίδα των περιθαλπόμενων στο Ίδρυμα, γερόντων, ΑΜΕΑ και προσώπων που ωφελούνται από την λειτουργία τον Τομέα Ανοιχτής Περίθαλψης, καθώς και των παιδιών και εφήβων που παρακολουθούν τα εκπαιδευτικά, πολιτιστικά και αθλητικά προγράμματα.

Με τις επιτυχημένες δράσεις του «Είμαι Εδώ» όλα αυτά τα χρόνια, με μόνη προτεραιότητα τη συλλογή χρημάτων αποκλειστικά για φιλανθρωπικό σκοπό, και την φροντίδα όλων των ατόμων που έχουν πραγματικά ανάγκη, ο σύνδεσμος φίλων Άγιος Παντελεήμων, κατατάσσεται σε ένα από τα πιο σημαντικά ιδρύματα της χώρας/πόλης μας.

Πηγές εσόδων του Συνδέσμου Φίλων Ιδρύματος Αγ. Παντελεήμων «Είμαι Εδώ» αποτελούν οι δωρεές, οι συνδρομές μελών και τα έσοδα από κοινωνικές, πολιτιστικές, αθλητικές εκδηλώσεις, εκδρομές κτλ.

 

 

Author: newsroom

Share This Post On
468 ad
Share This