Χαλκιδική: Η μπάλα που έσωσε τον Ιβάν είχε χαθεί πριν 10 μέρες από δύο παιδάκια στη Λήμνο!

11 Ιουλίου 2022

Η «σανίδα σωτηρίας» στην Οδύσσεια του Ιβάν έφτασε από τη Λήμνο
Ο απο μηχανής θεός έφτασε από τη Λήμνο! Ο λόγος για τη διάσωση του Ιβάν στη Χαλκιδική, ο οποίος κατάφερε να βγει αλώβητος μετά από 19 ώρες περιπέτειας στη θάλασσα, χάρη σε μια μπάλα που βρέθηκε τυχαία στο νερό.

Οπως αποκαλύπτει η voria.gr, η μπάλα που έσωσε τον Ιβάν στη Χαλκιδική χάθηκε από την παραλία Εβγάτη στη Λήμνο, στις 30 Ιουνίου!

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο μικρά παιδιά, ο 6χρονος Θάνος και ο 11χρονος Τρύφων από τη Θεσσαλονίκη, είχαν πάει με τους γονείς τους στη συγκεκριμένη παραλία. Εκεί, τα δύο παιδιά έπαιζαν με την μπάλα ώσπου κάποια στιγμή αυτή ξέφυγε από τον έλεγχό τους και την τράβηξαν μακριά τα θαλάσσια ρεύματα… Μάλιστα, ένας κολυμβητής που έτυχε να βρίσκεται εκείνη τη στιγμή στο σημείο προσπάθησε να την προλάβει, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η μητέρα τους είδε τη φωτογραφία με τη μπάλα στη Voria.gr και αναγνώρισε ότι είναι η ίδια με αυτή που είχαν χάσει τα παιδιά της στη Λήμνο!

Η απώλεια των παιδιών εξελίχθηκε σε θεόσταλτο δώρο για τον 30χρονο που βρέθηκε να παλεύει μεσοπέλαγα με τα κύματα επί 19 ώρες.

Η μπάλα, που είναι δερμάτινη και έχει μεγέθος μπάλας χάντμπολ, αν και ήταν μισοξεφούσκωτη, όπως ανέφερε ο 30χρονος, κατάφερε να τον βοηθήσει να κρατηθεί ζωντανός.

Πηγή: Πρώτο θέμα

Author: Radionorth2

Share This Post On
468 ad
Share This