Υπ. Μεταφορών & Υποδομών : Ξεκινάει άμεσα η κατασκευή του βορείου τμήματος Ε65

19 Ιανουαρίου 2021

Τα καλά νέα, που φέρνει η ουσιαστική δουλειά, συνεχίζονται!

Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τη σημερινή, θετική εξέλιξη για το Βόρειο Τμήμα του Ε-65. Μετά από αλλεπάλληλες επαφές του Υπουργού Υποδομών, Κώστα Καραμανλή, με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ανοίγει πλέον ο δρόμος και ξεκινάει άμεσα η κατασκευή ενός οδικού έργου, που για χρόνια ήταν αβέβαιο ότι θα υλοποιηθεί.

Η DG COMP (η Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ενέκρινε, ως συμβατό με το κοινοτικό δίκαιο, το έργο του βόρειου τμήματος του αυτοκινητόδρομου E65, που θα συνδέει την πόλη των Τρικάλων με την Εγνατία Οδό.

Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού 442 εκ. €, συνολικού μήκους 70,5 χλμ., που περιλαμβάνει την πλήρη κατασκευή της κεντρικής αρτηρίας, των δρόμων εξυπηρέτησης και των λοιπών οδικών συνδέσεων, ένα έργο ανάμεσα στα εμβληματικά έργα του Υπουργείου Υποδομών που θα συμβάλουν σημαντικά στον εκσυγχρονισμό των υποδομών και στην αναβάθμιση του οδικού χάρτη της χώρας μας.

Ευχαριστώ πολύ όλες τις υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Υποδομών και τους συμβούλους μας για την ουσιαστική δουλειά που έγινε όλο αυτό το διάστημα και έφερε αυτό το αποτέλεσμα!

Author: newsroom

Share This Post On
468 ad
Share This