Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος στο πλευρό της Φ. Γεννηματά – Ανησυχία στο Κίνημα Αλλαγής

13 Οκτωβρίου 2021

Εξελίξεις στις διαδικασίες ανάδειξης νέου προέδρου του Κινήματος Αλλαγής δρομολογεί η απόφαση της Φώφης Γεννηματά να αποσυρθεί από την κούρσα διαδοχής στην ηγεσία του κόμματος, ύστερα από τις επιπλοκές που παρουσίασε η υγεία της.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ νοσηλεύεται στον “Ευαγγελισμό”, μετα την υποτροπή της νόσου, την οποία μάχεται εδώ και χρόνια. “Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου, που απαιτεί νοσηλεία με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας, αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης”, αναφέρει η κ. Γεννηματά.

Πολυάριθμες ευχές για “γρήγορα περαστικά” έστειλαν οι πολιτικοί της σύντροφοι, οι μέχρι πρότινος συνδιεκδικητές στην κούρσα διαδοχής, ο Πρωθυπουργός και οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων.

Αυτή την ώρα στον “Ευαγγελισμό” βρίσκεται ο πρωθυπουργός.

Η νοσηλεία της Φώφης Γεννηματά και η νέα μεγάλη μάχη της ίσως να φέρουν ανατροπή και στα σχέδια για τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ.

Στις 5 Δεκεμβρίου ήταν προγραμματισμένος ο πρώτος γύρος των εκλογών στο ΚΙΝΑΛ για την ανάδειξη νέας ηγεσίας και στις 12 Δεκεμβρίου ο δεύτερος. Η Φώφη Γεννηματά αποφάσισε να αποσυρθεί, ενώ από την πρώτη στιγμή οι συνυποψήφιοί της, Νίκος Ανδρουλάκης, Ανδρέας Λοβέρδος και Χάρης Καστανίδης, αποφάσισαν να αναστείλουν τις προεκλογικές εκστρατείες τους.

Author: Radionorth2

Share This Post On
468 ad
Share This