Πως θα κινηθούν τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ λόγω των εργασιών στη Στρατού

3 Ιουλίου 2020

Τροποποιήσεις διαδρομών σε αρκετές λεωφορειακές γραμμές για την προσεχή Κυριακή, από τις 6 το πρωί έως και τις 6 το απόγευμα, ανακοίνωσε ο ΟΑΣΘ, λόγω των εργασιών ανακατασκευής οδοστρώματος από τον δήμο Θεσσαλονίκης στη λεωφόρο Στρατού, από το ύψος της Καυταντζόγλου έως Αγ. Τριάδος.

Λόγω των σοβαρών προβλημάτων που αναμένεται να προκληθούν στη διεξαγωγή της αστικής συγκοινωνίας στην ευρύτερη περιοχή, καθώς και στην εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, θα απαιτηθεί η εκτροπή διαδρομής πολλών και σημαντικών λεωφορειακών γραμμών με αποτέλεσμα την πρόκληση καθυστερήσεων, εξηγεί ο Οργανισμός.

Ωστόσο, επειδή οι εργασίες βελτίωσης του οδοστρώματος είναι απαραίτητες για την αναβάθμιση του επιπέδου οδικής ασφάλειας της Λ. Στρατού, ο ΟΑΣΘ τονίζει πως θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού εφαρμόζοντας τις παρακάτω τροποποιήσεις στις λεωφορειακές γραμμές:

⦁    Οι γραμμές Νο 10, 11, 31 με κατεύθυνση ανατολικά, θα ακολουθούν τη διαδρομή: Λεωφ.  Στρατού – Στρατηγού Ναπολέοντος Ζέρβα –Καυταντζόγλου – Κ. Καραμανλή.
⦁    Η γραμμή Νο 7 με κατεύθυνση ανατολικά, θα ακολουθεί τη διαδρομή: Εγνατία – Κ. Καραμανλή – Μ. Μπότσαρη – Δελφών.
⦁    Οι γραμμές Νο 33 και 39 με κατεύθυνση ανατολικά, θα ακολουθούν τη διαδρομή: Λεωφ.  Στρατού – Στρατηγού Ναπολέοντος Ζέρβα – Καυταντζόγλου – Κ. Καραμανλή – Μ. Μπότσαρη – Δελφών.
⦁    Οι γραμμές Νο 10, 11, 58 με κατεύθυνση δυτικά, θα ακολουθούν τη διαδρομή: Αλ. Παπαναστασίου – Κ. Καραμανλή – Καυταντζόγλου – Λεωφ. Στρατού.
⦁    Η γραμμή Νο 31 με κατεύθυνση δυτικά, θα ακολουθεί τη διαδρομή: Κ. Καραμανλή – Καυταντζόγλου – Λεωφ. Στρατού.
⦁    Η γραμμή Νο 7 με κατεύθυνση δυτικά, θα ακολουθεί τη διαδρομή:Σόλωνος – Μ. Μπότσαρη – Κ. Καραμανλή – Καυταντζόγλου – Λεωφ. Στρατού

Πηγή: voria.gr

Author: Radionorth3

Share This Post On
468 ad
Share This