Πέθανε η Μέλανι Παναγιώτου αδελφή του Τζορτζ Μάικλ -Ιδια ημέρα, τρία χρόνια μετά

27 Δεκεμβρίου 2019

Από τη ζωή έφυγε η αδελφή του Τζορτζ Μάικλ, Μέλανι Παναγιώτου, ακριβώς τρία χρόνια μετά τον θάνατο του τραγουδιστή, τα Χριστούγεννα του 2016.

Η Μέλανι βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της την ημέρα των Χριστουγέννων από τη μεγαλύτερη της αδελφή, Γιόντα. Συγκλονιστικό είναι το γεγονός ότι η Μέλανι πέθανε την ίδια μέρα με τον Τζορτζ Μάικλ, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή ανήμερα τα Χριστούγεννα το 2016.

Σε δήλωσή της στη Mirror, η Μητροπολιτική Αστυνομία ανέφερε: «Η αστυνομία κλήθηκε από την υπηρεσία ασθενοφόρων του Λονδίνου στις 19:35 την Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου για να αναφέρει τον ξαφνικό θάνατο μιας γυναίκας, ηλικίας 50 ετών, στη διεύθυνση Oak Hill Park, NW3».

Ο Τζορτζ Μάικλ είχε αφήσει μεγάλο μέρος της περιουσίας του στην Μέλανι και την Γιόντα, αφήνοντας με άδεια χέρια τους πρώην εραστές του Φαντί Φαουάζ και Κένι Γκρος. Σύμφωνα με τη διαθήκη του, μέρος της περιουσίας του πήραν ο πατέρας του, στενοί φίλοι και πρώην συνεργάτες του. Μάλιστα, η αδελφή του Γιόντα αποφάσισε ποιοι φίλοι θα λάβουν ποια μέρη της περιουσίας του.
Πηγή: iefimerida.gr

Author: newsroom

Share This Post On
468 ad
Share This