Νυχτερινές εργασίες συντήρησης επί της Λεωφόρου Γεωργικής Σχολής

21 Ιουλίου 2022

Νυχτερινές εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα επί της Λεωφόρου Γεωργικής Σχολής στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθούν από σήμερα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πιο αναλυτικά θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης ασφαλτοτάπητα επί της Λεωφόρου Γεωργικής Σχολής, από το ύψος της διασταύρωσης του ισόπεδου κόμβου της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης (κόμβος Κ 13) έως τη διασταύρωση με τη οδό Μ. Αντύπα και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας. Οι εργασίες έχουν προγραμματισθεί να πραγματοποιηθούν σε δύο φάσεις με πλήρη αποκλεισμό της αντίστοιχης κατεύθυνσης κυκλοφορίας και μόνο κατά τη διάρκεια της νύκτας.

Συγκεκριμένα οι εργασίες της Α’ φάσης αφορούν το ρεύμα εισόδου προς Θεσσαλονίκη και θα εκτελεστούν σήμερα Πέμπτη 21 Ιουλίου και την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022 από τις 10:00 έως τις 06:00.

Οι εργασίες της Β’ φάσης αφορούν το ρεύμα εξόδου προς Αεροδρόμιο και θα εκτελεσθούν τη Δευτέρα 25 και την Τρίτη 26 Ιουλίου 2022 από τις 10:00 έως τις 06:00.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Σε ισχύ θα τεθούν από σήμερα και τις μέρες που θα διαρκέσει το έργο οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Λεωφόρου Γεωργικής Σχολής ώστε να πραγματοποιηθούν οι εργασίες συντήρησης.

Κατά τις ημέρες Πέμπτη & Παρασκευή (Α ΦΑΣΗ):

1. Θα διακοπεί πλήρως η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς Θεσσαλονίκη της Ε.Ο. 67 Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου (οδός Εθν. Αντιστάσεως και Λεωφ. Γεωργικής Σχολής), από την οδό Μ. Αντύπα έως την Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης.

2. Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη θα διεξάγεται διαμέσου των οδών Μ. Αντύπα, Ε.Ο. Θεσ/νικης – Μουδανιών και Ποσειδώνος.

Κατά τις ημέρες Δευτέρα & Τρίτη (Β ΦΑΣΗ):

1. Θα διακοπεί πλήρως η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς Αεροδρόμιο (έξοδο πόλης) της Ε.Ο. 67 Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου (οδός Εθν. Αντιστάσεως και Λεωφ. Γεωργικής Σχολής), από την Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης έως την οδό Μ. Αντύπα.

2. Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων με κατεύθυνση προς έξοδο πόλης θα διεξάγεται διαμέσου της Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού και της Ε.Ο. Θεσ/νικης – Μουδανιών.

voria.gr

Author: Radionorth2

Share This Post On
468 ad
Share This