Νάσος Ηλιόπουλος: «Λάθος να μιλά με την εταιρεία ο πρωθυπουργός πριν μιλήσει στους πολίτες!»

26 Ιανουαρίου 2022

«Δεν ξέρω κανένα παράδειγμα, όπου σε μια περίπτωση που πρέπει να μπουν κυρώσεις, επικοινωνεί ο πρωθυπουργός με την εταιρία και συμφωνούν μαζί μια αποζημίωση. Δεν νομίζω ότι αυτό είναι ευρωπαϊκό παράδειγμα. Αυτό είναι παράδειγμα από ανατολίτικο παζάρι.»

Με την παραπάνω φράση σχολίασε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νάσος Ηλιόπουλος, μιλώντας στο Radio North 98, την πρωτοβουλία του πρωθυπουργού να ζητήσει από τη διοίκηση της Αττικής Οδού την άμεση αποζημίωση των πολιτών που εγκλωβίστηκαν σ` αυτήν, με 2.000 ευρώ ανά αυτοκίνητο.

Ο ίδιος, πρόσθεσε: «Ένα μήνυμα του πρωθυπουργού προς τους πολίτες δεν υπήρχε και έγινε, ξαναλέω, μια επικοινωνία του πρωθυπουργού με την εταιρία. Δεύτερον, περιμένουμε να δούμε, έχουμε πολύ ισχυρή την αίσθηση ότι οι άνθρωποι, που θα αποζημιωθούν με τα 2.000 χιλιάρικα θα υπογράφουν ότι δεν θα διεκδικήσουν και δεν θα κινηθούν νομικά εναντίον της εταιρίας, κάτι το οποίο καταλαβαίνετε ότι προκαλεί πολλά ερωτηματικά.»

Σε ότι αφορά τον επιμερισμό ευθυνών, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ  έβαλε στο «κάδρο» σειρά υπουργών της κυβέρνησης, Πολιτικής Προστασίας, Προστασίας του Πολίτη, Μεταφορών, Ενέργειας (για τις διακοπές της ΔΕΗ), καταλήγοντας να επαναλάβει το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για παραίτηση της κυβέρνησης και προσφυγή στις κάλπες, επικαλούμενος και «κατάρρευση της κυβέρνησης στα στοιχεία των δημοσκοπήσεων», ενώ στην παρατήρηση ότι η επιχειρηματολογία αυτού του αιτήματος προσκρούει στη δημοσκοπική καταγραφή μιας διαφοράς 10 μονάδων της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε: «Προφανώς κάποιον που πιστεύει ότι η κυβέρνηση μας ρίχνει 10 μονάδες στο κεφάλι, δεν μπορώ να τον πείσω. Λέω όμως, ότι οι δημοσκοπήσεις και πρόσφατα έπεσαν έξω βλέποντας επικράτηση του κ. Λοβέρδου στις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ, ενώ όταν μιλώ για “κατάρρευση” αναφέρομαι στα ποιοτικά χαρακτηριστικά των δημοσκοπήσεων.»

 

Author: Radionorth2

Share This Post On
468 ad
Share This