Με την Κατερίνα Σακκελαροπούλου θα συναντηθεί σήμερα το μεσημέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης

7 Ιουλίου 2020

Με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακκελαροπούλου θα συναντηθεί σήμερα στη μία το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η συνάντηση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των τακτικών επαφών του πρωθυπουργού με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Καθώς όμως ο κ. Μητσοτάκης θα περάσει το κατώφλι του προεδρικού μεγάρου την ημέρα κατά την οποία συμπληρώνεται ένας χρόνος από την εκλογική του νίκη, είναι εύλογο να αξιοποιήσει την αφορμή για να στείλει πολιτικά μηνύματα.

Το βασικό στίγμα το έδωσε ήδη χθες κατά την ειδική τελετή ενόψει της λειτουργίας από σήμερα τριών νέων σταθμών του Μετρό (Νίκαια, Αγία Βαρβάρα, Κορυδαλλός) στην επέκταση της Γραμμής 3 Χαϊδάρι- Πειραιάς: Ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε πως: «Καθώς συμπληρώνεται ένας χρόνος της κυβέρνησης αυτής στην εξουσία, δικαιώνουμε τις τέσσερις λέξεις: Το είπαμε, το κάναμε. Προτιμούμε να μιλάνε τα έργα μας».

Η επέτειος του ενός έτους από την εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας βρίσκει το πολιτικό σκηνικό να κυριαρχείται από την αντιπαράθεση αφενός για παρακράτος με αφορμή τις καταγγελίες Μιωνή και Καλογρίτσα σε βάρος του Νίκου Παππά και αφετέρου για τη λίστα των ΜΜΕ που έλαβαν χρήματα στο πλαίσιο της καμπάνιας για τον κορονοϊό, η οποία δόθηκε χθες στη δημοσιότητα από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα.

Η κυβέρνηση όμως ειδικά σήμερα θέλει να εστιάσει στο θετικό λόγο. Στο γαλάζιο στρατόπεδο θεωρούν πάντως ότι οι τελευταίες «αποκαλύψεις» επισφραγίζουν την πολιτική κυριαρχία της ΝΔ ένα χρόνο μετά τις εκλογές.

parapolitika.gr

Author: Radionorth2

Share This Post On
468 ad
Share This