Κ. Ζαχαριάδης στο Radio North: «Ο Ν.Παππάς κρίνεται, κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο – Υπερβολικός και άδικος ο Ν.Κωνσταντόπουλος»

6 Ιουλίου 2020

«Αυτά που λέει ο κ. Καλογρίτσας θα πρέπει να τα αποδείξει αλλιώς είναι λασπολογία.» Αυτό δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κώστας Ζαχαριάδης, σε συνέντευξή του στο Radio North 98 και στην εκπομπή “Βεράντα Αριστοτέλους”.

«Ο κ. Παππάς κρίνεται, δεν είναι κανείς στο απυρόβλητο», πρόσθεσε ο ίδιος, σημειώνοντας ωστόσο πως «ο κ. Παππάς δεν κρύβεται, αφού βγαίνει στα κανάλια, δίνει συνεντεύξεις και αυτό δείχνει πολιτικό θάρρος».

Όσον αφορά στην αποπομπή του Ν. Παππά, που ζητεί η ΝΔ, ο κ. Ζαχαριάδης έκανε λόγο για ανθρωποθυσίες: «Αυτή τη στιγμή κάποια πρόσωπα από τον δικό μας χώρο θεωρούμε ότι δέχονται μια άδικη και επιθετική στοχοποίηση. Δεν θεωρώ ότι είναι σωστό να προχωρήσουμε, σ΄αυτή τη φάση, σε ανθρωποθυσίες.»   Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε απάντηση  και για την επίθεση του πρώην προέδρου του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, Νίκου Κωνσταντόπουλου, κατά του Αλέξη Τσίπρα. «Έχουμε διαφορετική θέση και διαφορετική εκτίμηση με τον Νίκο Κωνσταντόπουλο. Νομίζω ότι είναι σκληρός, είναι υπερβολικός και άδικος. Το βρίσκω λάθος αυτή τη στιγμή  να ξεσπάσει μια αντιδικία με πρώην προέδρους του Συνασπισμού ή του ΣΥΡΙΖΑ.»

 

Author: Radionorth2

Share This Post On
468 ad
Share This