Κορωνοϊός; «Βόμβα» διασποράς του ιού το γαμήλιο γλέντι στη Θεσσαλονίκη – Πάνω από 300 καλεσμένοι

31 Ιουλίου 2020

Έντονη ανησυχία προκαλούν οι νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως σχετικά για τον γάμο στη Θεσσαλονίκη, το οποίο φαίνεται να εξελίσσεται σε επιδημιολογική εστία κοροναϊού.

Σύμφωνα με το voria.gr, ο γάμος στον οποίο νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι τελικά παρευρέθησαν πάνω από 300 καλεσμένοι, ορισμένοι, μάλιστα, από τη Γερμανία, έλαβε χώρα το προηγούμενο Σάββατο στον Ιερό Ναό Αναστάσεως Κυρίου, εντός του στρατοπέδου Μεγάλου Αλεξάνδρου, στους Αμπελόκηπους.

Μετά το πέρας της τελετής, οι καλεσμένοι μετέβησαν σε κτήμα δεξιώσεων που βρίσκεται στα ανατολικά της πόλης. Παρότι το γλέντι είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί σε εξωτερικό χώρο λόγω ψιλόβροχου, μεταφέρθηκε σε εσωτερικό χώρο.

Την Τρίτη άρχισαν να εκδηλώνονται τα πρώτα ύποπτα συμπτώματα πυρετού και αδιαθεσίας στην οικογένεια του γαμπρού, ο οποίος βρέθηκε θετικός.

Το πρώτο κρούσμα επιβεβαιώθηκε την Τετάρτη, ενώ την Πέμπτη ομάδα ατόμων που είχε παρευρεθεί στον γάμο μετέβη στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στο οποίο ελέγχθηκαν μόνο τα 12 άτομα, 10 από τα οποία βγήκαν θετικά. Δύο από αυτά (ο γαμπρός και μια συγγενής) νοσηλεύθηκαν στο νοσοκομείο Παπανικολάου και αναμένεται να πάρουν εξιτήριο τις επόμενες ώρες.

Ανησυχία για περισσότερα κρούσματα

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πολλοί από τους καλεσμένους του γάμου επισκέφθηκαν ιδιωτικά εργαστήρια προκειμένου να υποβληθούν σε τεστ Covid-19. Σύμφωνα με μαρτυρίες στη Voria.gr, φαίνεται ότι τα κρούσματα δεν ανέρχονται μόνο σε 11, αλλά υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι είναι πολλά περισσότερα, καθώς δεν έχουν συμπεριληφθεί τα κρούσματα από τα εξωτερικά εργαστήρια.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με πηγές, μεταξύ των ατόμων που έχουν βγει θετικοί στον κοροναϊό είναι η νύφη, ο γαμπρός, η μητέρα του γαμπρού, η αδερφή, ο πατέρας, η σύζυγος του πατέρα, αλλά και ο DJ της δεξίωσης.

Author: Radionorth2

Share This Post On
468 ad
Share This