Κομάντα και Δράκοι: Η πρεμιέρα, ο ξεχωριστός Ντοντό και η αποθέωση στο Twitter

23 Σεπτεμβρίου 2021

Η νεανική, μεταφυσική ιστορία μυστηρίου «Κομάντα & Δράκοι», με πρωτότυπη γραφή και ιδιαίτερη σκηνοθετική σύλληψη που συνδυάζει γουέστερν ατμόσφαιρα και κωμικά στοιχεία, έκανε χθες βράδυ πρεμιέρα μέσα από το νέο πρόγραμμα του MEGA και εντυπωσίασε το τηλεοπτικό κοινό.
Η σειρά έχει γυριστεί στην Κρήτη. Σύμφωνα με την επίσημη περίληψη της υπόθεσης: «Ο 10χρονος Γιώργος, ένα χαρισματικό παιδί με βαθιές ευαισθησίες, μετακομίζει με την οικογένεια του σε ένα χωριό της Κρήτης. Σύντομα, γίνεται μέλος των «Κομάντο», μιας παρέας ντόπιων παιδιών. Μαζί αναλαμβάνουν την αποστολή να απελευθερώσουν ένα εξίσου «ιδιαίτερο» αγόρι, τον Ντόντο, από τα δεσμά της περιβόητης συμμορίας των «Δράκων». Την ίδια στιγμή, επιδίδονται σε έναν αγώνα δρόμου με στόχο να σταματήσουν τη σκοτεινή δύναμη που σπέρνει τη διχόνοια στο χωριό».

Ντοντός: Ποιος είναι ο ταλαντούχος Λευτέρης Κοκογιαννάκης
Ο Ντόντος, τo παράξενο αγόρι με μυαλό που τρέχει πιο γρήγορα από το σώμα του ζει απομονωμένος με τη μητέρα του, Βενετία, στο βουνό του Καλοχωρίου από το πρώτο επεισόδιο ξεχώρισε για τις υποκριτικές του ικανότητες -αν και δεν είναι ηθοποιός-  και αποθεώθηκε από το τηλεοπτικό κοινό στο Twitter.

Ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης που τον υποδύεται είναι ταλαντούχος και αυτό φάνηκε από την πρώτη στιγμή στη μικρή οθόνη. Τα σχόλια στο Twitter για τον νεαρό είναι αποθεωτικά. Ο 26χρονος που προχθές είχε τα γενέθλιά του αν και δεν έχει σπουδάσει ηθοποιία ξεχώρισε με την ερμηνεία του και τα χαρίσματά του. O Λευτέρης Κοκογιαννάκης κατάγεται από την Κρήτη και έχει σπουδάσει Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής στο IEK Χανίων.

Lefteris_Kokogiannakis

Το ευχαριστώ του Λευτέρη Κοκογιαννάκη για τα θετικά μηνύματα
«Θα ήθελα να πώ με την σειρά ένα μεγάλο μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που με τιμήσατε με ένα απλό μήνυμα με της ευχές σας, τα φετινά γενέθλια με βρήκαν να τα γιορτάζω με το υπέροχο συνεργείο από την σειρά Κομάντα και Δράκοι το οποίο συνεργείο έχουν μια δεύτερη οικογένεια. Χαρούμενα 26 λοιπόν με ανθρώπους δίπλα μου όπως ΕΣΕΙΣ. Και μην ξεχνιόμαστε απόψε στις 22:30 πρεμιέρα στο megatokalo», έγραψε σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης.
Εγκωμιαστικά σχόλια στο Twitter για τον Ντοντό

Ποιητικός, μεγάλο respect, απίστευτη ερμηνεία είναι μερικά από τα σχόλια για τον Λευτέρη Κοκογιαννάκη. «Πόσο μα ποσο ρίσκο η επιλογή ενός ΑΜΕΑ για να υποδυθεί ένα ρόλο.. Νομίζω σε παγκοσμιο επίπεδο είναι αν όχι πρωτοφανες τουλάχιστον ασυνήθιστο.. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ», γράφει χρήστης για τον Λευτέρη Κοκογιαννάκη.

Άλλος χρήστης με σχόλιό του έκανε θυμήθηκε τις απαξιωτικές δηλώσεις του σκηνοθέτη Στάθη Λιβαθινό για τους ηθοποιούς με αναπηρία και έστειλε το εξής μήνυμα: «Ας πάρει κάποιος τον Στάθη Λιβαθινο που έλεγε ότι ας μην γελιόμαστε τα άτομα με αναπηρία δεν μπορούν να παίξουν θέατρο να βάλει να δει #komantakaidrakoi να στανιάρει ο άθλιος».

 


Αποθέωση για τη σειρά στο Twitter

Tο τηλεοπτικό κοινό ενθουσιάστηκε τόσο από τις ερμηνείες των πρωταγωνιστών, μικρών και μεγάλων, όσο και από το πρωτότυπο σενάριο. Πίσω από την όλη ιδέα κρύβεται ο Θοδωρής Παπαδουλάκης, ο σκηνοθέτης που έδωσε εικόνα και ατμόσφαιρα στο «Νησί». Οι χρήστες στο Twitter ενθουσιάστηκαν με τη σειρά και τα σχόλια που έκαναν ήταν άκρως εγκωμιαστικά. Από τα πρώτα σχόλια που ξεχώρισαν ήταν αυτά που έκαναν ιδιαίτερη αναφορά στα ΑμεΑ τονίζοντας πως μπορούν να κάνουν τα πάντα.

Διαβάστε τα καλύτερα tweets

 

 

protothema.gr

Author: Radionorth2

Share This Post On
468 ad
Share This