Θεσσαλονίκη: Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ ενίσχυσης για τα αδέσποτα στο άγαλμα Βενιζέλου

8 Δεκεμβρίου 2022

Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ οικονομικής ενίσχυσης για τα αδέσποτα διοργανώνεται για ακόμα μία χρονιά το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου από τον Αδέσποτο Πλανήτη-Stray Planet Adopt, υπό την αιγίδα του δήμου Θεσσαλονίκης.

Στο χριστουγεννιάτικο χωριό, στο άγαλμα Βενιζέλου, στην Εγνατία ο Αδέσποτος Πλανήτης προσκαλεί το κοινό να επισκεφτεί το Χριστουγεννιάτικο σπιτάκι του και να ενισχύσει τη δράση του σωματείου αγοράζοντας προϊόντα για τους τετράποδους φίλους και όχι μόνο.

Ο Αδέσποτος Πλανήτης δρα στην περιοχή της Εξοχής στο Ασβεστοχώρι από το 2015 με σίτιση, περίθαλψη, στειρώσεις, σε περιστατικά κακοποίησης και φυσικά υιοθεσιών αδέσποτων ζώων (πάντα σύμφωνα με όσα ορίζει ο νόμος). Αυτή τη στιγμή φροντίζει γύρω στα 100 ζώα (κυρίως σκυλιά) σε 2 καταφύγια και φιλοξενίες. Στηρίζεται αποκλειστικά σε προσφορές από τον κόσμο και έσοδα από εκδηλώσεις όπως αυτό το Bazaar.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά για την κάλυψη των εξόδων σίτισης και κτηνιατρικής περίθαλψης των αδέσποτων που φροντίζει το Σωματείο. Στο Bazaar θα είναι διαθέσιμα –μεταξύ άλλων- Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, κοσμήματα, κούπες με φωτογραφίες σκύλων, τσάντες. Αξίζει να αναφερθεί η γωνιά με τα μεταχειρισμένα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ (thrift corner) καθώς η ομάδα ενδιαφέρεται και για το περιβάλλον. Θα υπάρχει επίσης λαχειοφόρος αγορά με πλούσια και ενδιαφέροντα δώρα.

Οι εθελοντές και εθελόντριες του Αδέσποτου Πλανήτη θα περιμένουν τους φίλους και τις φίλες αυτό το Σάββατο 10/12/2022 και Κυριακή 11/12/2022 από τις 11:00-24:00 στο Χριστουγεννιάτικο χωριό της Πλατείας Αριστοτέλους, στο άγαλμα του Ελ. Βενιζέλου.

Author: Radionorth2

Share This Post On
468 ad
Share This