Εντός εβδομάδας στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Θεσσαλονίκης το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ

27 Αυγούστου 2020

Το «πράσινο φως» προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία για την κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ αναμένεται να ανάψει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου Θεσσαλονίκης στην επόμενη συνεδρίασή της, όπως ανακοίνωσε στο Radio North 98 ο αντιδήμαρχος Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και πρόεδρος της Επιτροπής, Γιώργος Αβαρλής.

«Περνάμε τον χωροταξικό σχεδιασμό που έχει να κάνει με την μελέτη των περιβαλλοντικών όρων του γηπέδου και της ευρύτερης περιοχής», εξήγησε. «Στην συνέχεια θα περάσει το θέμα την μεθεπόμενη εβδομάδα από ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης και θα πάει στο υπουργείο. Θέλω να πιστεύω ότι σε τέσσερα χρόνια η Τούμπα θα έχει νέο γήπεδο.»

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τον Γιώργο Αβαρλή οι προσωρινοί ποδηλατόδρομοι στην παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης και στη λεωφόρο Καραμανλή θα γίνουν μόνιμοι. Ο ίδιος μάλιστα έστειλε το μήνυμα πως δεν θα υπάρξει καμία ανοχή στις παραβατικές συμπεριφορές.

«Δεν πρόκειται να καταργηθεί ο ποδηλατόδρομος», είπε μεταξύ άλλων. «Είναι ειλημμένη απόφαση της διοίκησης να ενταχθούν οι δυο αυτοί νέοι ποδηλατόδρομοι στο τεχνικό πρόγραμμα του δήμου. Δεν θα κάνουμε πίσω. Η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης δεν νοιάζεται μόνο για την πλειονότητα των Θεσσαλονικέων, νοιάζεται και για την μειοψηφία για εκείνους που έχουν ποδήλατα. Για την μειοψηφία που θέλουμε να γίνει πλειοψηφία…»

 

 

Author: Radionorth2

Share This Post On
468 ad
Share This