Δέκα χρόνια Marketing Club Greece. Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας.

23 Φεβρουαρίου 2023

Όλοι μαζί ξανά πιο δυνατοί για μια ακόμη χρονιά.

 

Δέκα χρόνια παρουσίας. Δέκα χρόνια επιτυχιών και ομαδικής προσπάθειας μιας ομάδας ανθρώπων που διαρκώς μεγαλώνει ήταν το σύνθημα της βραδιάς για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Marketing Club Greece την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου.

Μέλη και φίλοι του Συλλόγου, εξειδικευμένοι επαγγελματίες του Μάρκετινγκ, στελέχη επιχειρήσεων και επιχειρηματίες , συναντήθηκαν στο μπαρ Samite του Monasty Hotel στη Θεσσαλονίκη και αντάλλαξαν ευχές για μια νέα επιτυχημένη και δημιουργική χρονιά, ενώ σε συγκινητικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν και οι βραβεύσεις παλιών ιδρυτικών μελών για τη συνεισφορά τους στα 10 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας αλλά και επιχειρήσεων χορηγών – υποστηρικτών που έχουν βοηθήσει σημαντικά στην διεξαγωγή εκδηλώσεων και στην επιτυχημένη πορεία του θεσμού.

 

Βραβεύτηκαν τα μέλη του Marketing Club Greece Τάσος Παναγής, Ευθύμης Ναλμπάνης, Ηλιάνα Κωστοπούλου και Μίλτος Παυλίδης για την προσφορά τους στον Σύλλογο, καθώς και οι επιχειρήσεις: EURIMAC, CITY COLLEGE, INTERBUS, SIGMA, EMBRYOLAB, FAMILY FOOD για την διαρκή χορηγική υποστήριξη τους στο Marketing Club Greece.

«Ζήσαμε μια βραδιά γιορτής, αφιερωμένη στην ομάδα μας και στην ιστορία της. Νιώθω συγκίνηση και ευγνωμοσύνη για τα χρόνια που προηγήθηκαν αλλά και ενθουσιασμό και χαρά για τις δυνατότητες που έχουμε και τις ευκαιρίες που μας περιμένουν. Μέσα σε δέκα χρόνια ένας τοπικός σύλλογος μετεξελίχθηκε σε ένα business club με επίκεντρο το Μάρκετινγκ και πεδίο δράσης σε όλη την Ελλάδα, ένα ισχυρό δίκτυο επαγγελματιών και επιχειρηματιών με περισσότερα από 500 μέλη. Αναπτύξαμε περισσότερες από 100 δράσεις, διοργανώσαμε brainstorming  games για επιχειρήσεις, speedmentoring , networking  events και μοναδικές επιμορφωτικές εκδηλώσεις και συναντήσεις, συγκεντρώνοντας μερικά από τα καλύτερα μυαλά της αγοράς. Η μετονομασία του σε Marketing Club Greece πριν από δύο χρόνια, σηματοδότησε αυτή την πορεία προόδου. Νιώθω μεγάλη χαρά και περηφάνια για αυτή τη διαδρομή», τόνισε σε δήλωση του ο Πρόεδρος του ΔΣ του Marketing Club Greece, Τσαμπίκος Κοκκάρης.

 

 

 

Author: newsroom

Share This Post On
468 ad
Share This