Αναλαμβάνει δράση η αστυνομία σε Πεύκα και Ασβεστοχώρι

21 Ιανουαρίου 2020

Εντείνει την παρουσία της στις περιοχές των Πεύκων και του Ασβεστοχωρίου η αστυνομία σε μια προσπάθεια να εμπεδώσει το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες της περιοχής.

Τα κρούσματα εγκληματικότητας στην ευρύτερη περιοχή είχαν προκαλέσει την έντονη ανησυχία των κατοίκων και για αυτό τον λόγο κρίθηκε σκόπιμο από την ηγεσία της ΓΑΔΘ να υπάρξει μεγαλύτερη παρουσία της αστυνομίας τόσο στο Ρετζίκι όσο και στο Ασβεστοχώρι, από την Ομάδα Άμεσης Αντιμετώπισης Συμβάντων και δικυκλιστές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Ο δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών Σίμος Δανιηλίδης κατήγγειλε στη Voria.gr ότι εδώ και λίγο καιρό έχουν καταγραφεί επιθέσεις σε τρεις-τέσσερις μαθητές, με τελευταίο περιστατικό να σημειώνεται στην περιοχή των Πεύκων. Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Δανιηλίδη, σε ένα από τα περιστατικά, άγνωστοι χτύπησαν παιδί που χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Την ίδια ώρα ανησυχία έχουν προκαλέσει οι ένοπλες ληστείες σε καταστήματα της περιοχής.

Διαβάστε ακόμη: Νεάπολη – Συκιές: Ανησυχία για την εγκληματικότητα – Επιθέσεις σε μαθητές

Έμφαση δόθηκε μάλιστα στις σχολικές μονάδες ώστε να δημιουργείται κλίμα ασφάλειας στα παιδιά που μεταβαίνουν στο σχολείο από το σπίτι τους και αντίστροφα.

Διαβάστε ακόμα: Λουκέτο στο 1ο ΓΕΛ Πεύκων – Ανάστατοι οι μαθητές για τις επιθέσεις

Πηγή:  voria.gr

Author: newsroom

Share This Post On
468 ad
Share This