Φολέγανδρος: Εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Νάξου ο 30χρονος συλληφθείς

22 Ιουλίου 2021

Εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Νάξου μεταφέρθηκε το βράδυ ο 30χρονος συλληφθείς για τη δολοφονία της συντρόφου του στη Φολέγανδρο. Οι πληροφορίες που μεταφέρονται είναι συγκεχυμένες, με το Mega να σημειώνει πως κάποιοι μιλούν για απόπειρα αυτοκτονίας και άλλοι για επιληπτική κρίση, με το δεύτερο σενάριο να είναι το πιο πιθανό. Οι γιατροί του αναμένεται να κρίνουν κατά πόσο μπορεί να απολογηθεί σήμερα, όπως και ήταν προγραμματισμένο, ενώ στο Κέντρο Υγείας έχουν πάει και οι συνήγοροί του ώστε να ενημερωθούν για την κατάστασή του.
Ο 30χρονος συλληφθείς επρόκειτο να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί, ωστόσο παραμένει άγνωστο εάν θα γίνει αυτό τελικώς μετά τις εξελίξεις. Κατά τη μεταγωγή από το δικαστήριο στο κρατητήριο, ο κατηγορούμενος εξέφρασε συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματός του, λέγοντας, χαρακτηριστικά: «Συλλυπητήρια και καλή δύναμη στην οικογένεια της Γαρυφαλλιάς». Η έρευνα των Αρχών για την υπόθεση συνεχίζεται, ενώ ένα τραύμα στο κεφάλι της νεαρής έχει μπει στο «επίκεντρο» καθώς μπορεί να αποδείξει πως ο 30χρονος την ξυλοκόπησε πριν την πετάξει στα βράχια.
Σύμφωνα με το Star, εξετάζεται το εάν η νεαρή έμεινε αναίσθητη από τα χτυπήματα του καθ’ ομολογία δολοφόνου και εκείνος να την έσυρε και να την πέταξε στη θάλασσα.
Πηγή sputniknews.gr

Author: Radionorth3

Share This Post On
468 ad
Share This