Συναγερμός στις Αρχές και σύλληψη 16χρονου για απειλητικό mail εισβολής με καλάσνικοφ σε σχολείο της Αθήνας

9 Μαΐου 2023

Γρήγορα οι Αρχές προχώρησαν στον εντοπισμό και τη σύλληψή του
Άμεσα κινητοποίηση των Αρχών προκάλεσε ένα απειλητικό email που έστειλε 16χρονος μαθητής από τη Θεσσαλονίκη, απειλώντας με εισβολή με όπλο καλάσνικοφ σε σχολείο της πρωτεύουσας. Ο μαθητής συνελήφθη σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.
Κατόπιν ερευνών της Αστυνομίας προέκυψε ότι ο αποστολέας του μηνύματος βρίσκεται στα Διαβατά Θεσσαλονίκης. Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για 16χρονο, μαθητή λυκείου, ο οποίος συνελήφθη.

Συγκεκριμένα τα ξημερώματα σήμερα προσήχθη στο τμήμα 16χρονος μαθητής της α’ λυκείου, ο οποίος αρχικά αρνήθηκε ότι έστειλε εκείνος το μήνυμα, υποδεικνύοντας έναν 16χρονο φίλο του που ζει στην Αθήνα. Αργότερα όμως παραδέχτηκε ότι ήταν αυτός που έστειλε το μήνυμα, κάνοντας φάρσα, ύστερα από εντολή του φίλου του από την Αθήνα, ο οποίος είναι μαθητής του συγκεκριμένου σχολείου.

Τα όσα συνέβησαν στο Βελιγράδι τις τελευταίες μέρες θορύβησαν αμέσως το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου και το πρωί το σχολείο τέθηκε υπό αυστηρή φρούρηση της ΕΛ.ΑΣ. Ο 16χρονος από τη Θεσσαλονίκη οδηγήθηκε στην εισαγγελέα, η οποία άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για απειλή διάπραξης εγκλημάτων, τον παρέπεμψε να δικαστεί σε τακτική δικάσιμο από το δικαστήριο Ανηλίκων και τον άφησε ελεύθερο. Αντίστοιχη διαδικασία κινήθηκε και για τον 16χρονο από την Αθήνα.

Author: newsroom

Share This Post On
468 ad
Share This