Στ. Ξουλίδου στο Radio North 98: “Διεκδικώ την ηγεσία του ΛΑ.Ο.Σ.”

14 Φεβρουαρίου 2020

Την πρόθεσή της να διεκδικήσει την ηγεσία του ΛΑ.Ο.Σ. εξέφρασε η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ, Σταυρούλα Ξουλίδου, σε συνέντευξή της στο Radio North 98 και στην εκπομπή “Βεράντα Αριστοτέλους”.

«Η αποχώρηση του Γιώργου Καρατζαφέρη από την προεδρία σηματοδοτεί μια νέα αρχή και ο ίδιος θέλει να δώσει τα ηνία στη νέα γενιά» ανέφερε, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης θα παραμείνει στο κόμμα και θα έχει ρόλο συμβουλευτικό.

“Έχω εκφράσει ανοιχτά την πρόθεσή μου στον πρόεδρο και στα μέλη του ΛΑΟΣ να είμαι παρούσα στις επόμενες πολιτικές εξελίξεις. Καλό θα ήταν να φυσήξει λίγο γυναικείος μακεδονικός αέρας από τη Θεσσαλονίκη. Θα είμαι παρούσα, φυσικά πάντοτε με κάποιες προϋποθέσεις. Εάν είναι ένα ανοιχτό συνέδριο και όχι κλειστό. Έχουμε βαρεθεί τα κλειστά συνέδρια τύπου club (…) Ο πρόεδρος δεν αποκλείει κανέναν που θέλει να ηγηθεί. Θα δούμε και τις υπόλοιπες υποψηφιότητες”, ανάφερε η κ. Ξουλίδου

Οι αποφάσεις, σύμφωνα με την κ. Ξουλίδου, θα ληφθούν στο συνέδριο του ΛΑ.Ο.Σ, που έχει οριστεί για τις 28 Μαρτίου, με σκοπό την αναδιοργάνωση και κάθοδο του κόμματος στις ερχόμενες εθνικές εκλογές.

Κληθείσα να σχολιάσει το πολιτικό σκηνικό, όπως διαμορφώνεται σήμερα, τόνισε, “για μένα δεν υπάρχει αριστερά και δεξιά, υπάρχουν Έλληνες και ανθέλληνες”.

Χαρακτήρισε τη ΝΔ ως alter ego  του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ άφησε αιχμές και για το κόμμα του Πάνου Καμμένου: “ Με τους Ανεξάρτητους Έλληνες αυτό που συμβαίνει είναι πραγματικά περίεργο γιατί όταν ξεκινήσαμε σαν κίνημα,  είχαμε τελείως διαφορετικές ιδέες, αλλά πιστεύω μας ένωνε ο πατριωτισμός. Δυστυχώς τώρα τους ενώνει  κάποιους η καρέκλα και μόνο η καρέκλα και το πολιτικό τους μέλλον. Εγώ εκεί που φτύνω δεν ξαναγλείφω, δεν υπάρχει περίπτωση να συμπορευτώ μαζί τους.”

Ακούστε εδώ όλη τη συνέντευξη:

 

 

 

Author: Radionorth2

Share This Post On
468 ad
Share This