Ο Τσιάρας παρέδωσε 11 ολοκαίνουργια αυτοκίνητα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

15 Ιανουαρίου 2020

Έντεκα καινούργια οχήματα για τις ανάγκες των φυλακών της χώρας, παρέδωσε σήμερα σε ειδική τελετή, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κωνσταντίνος Τσιάρας, στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Συγκεκριμένα, τα 11 αυτά οχήματα πρόκειται να χρησιμοποιηθούν από τις υπηρεσίες εξωτερικής φρούρησης των φυλακών για τις μεταγωγές κρατουμένων, αλλά και την ενίσχυση της περιμετρικής ασφάλειας των καταστημάτων κράτησης.

Κατά την τελετή παράδοσης των οχημάτων ο κ. Τσιάρας τόνισε ότι σε μια δύσκολη εποχή η ελληνική πολιτεία καταφέρνει να εκπληρώσει τουλάχιστον σε ένα βαθμό τον ρόλο και την υποχρέωση που κάθε φορά της αναθέτει η ελληνική κοινωνία. Παράλληλα, ευχήθηκε στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη «την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του νέου στόλου των οχημάτων που παραδίδει σήμερα το υπουργείο Δικαιοσύνης».

Παράλληλα, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για την Αντεγκληματική Πολιτική, Ελευθέριος Οικονόμου, παραλαμβάνοντας τα οχήματα μαζί με τη γενική γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, ευχαρίστησε τον υπουργό Δικαιοσύνης για την παράδοση των οχημάτων, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «θα συνεχίσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια για να αλλάξουμε σελίδα στο σωφρονιστικό μας σύστημα».

Στην τελετή παράδοσης των 11 οχημάτων παρόντες ήταν ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Μιχάλης Καλογήρου, επί θητείας του οποίου προκηρύχτηκε ο σχετικός διαγωνισμός, όπως και υπηρεσιακοί παράγοντες των δύο υπουργείων.

Πηγή: parapolitika.gr

Author: admin

Share This Post On
468 ad
Share This