ΟΣΕΘ: Τόσκας για διευθύνων σύμβουλος- “Πρόσωπο έκπληξη” για πρόεδρος

18 Νοεμβρίου 2019

Τον νέο πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ) θα ανακοινώσει εντός αυτής ή στις αρχές της επόμενης εβδομάδας το υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών.

Ο υπουργός, Κώστας Καραμανλής, κατέληξε στα δύο πρόσωπα που θα καταλάβουν τις δυο θέσεις και σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε μια σημαντική αλλαγή στο πρόσωπο του προέδρου, που δεν θα είναι τελικά ο Δημήτρης Γαλαμάτης, όπως είχε διαρρεύσει αρχικά, αλλά «πρόσωπο – έκπληξη», όπως ανέφεραν στη Voria.gr στελέχη του υπουργείου.

Διευθύνων σύμβουλος θα είναι ο Γιάννης Τόσκας, όπως είχε δημοσιευτεί αρχικά, όμως στη θέση του προέδρου επιλέχτηκε να μην τοποθετηθεί πολιτικό πρόσωπο, αλλά «τεχνοκράτης», σύμφωνα με την ενημέρωση από το υπουργείο. Εξάλλου, ο κ. Γαλαμάτης ουδέποτε επιβεβαίωσε τα κατά καιρούς δημοσιεύματα, ούτε άφησε να εννοηθεί ότι έδινε μάχες διεκδίκησης…

Οι τελικές επιλογές έχουν γίνει και είναι διαδικαστικό ζήτημα η επίσημη ανακοίνωση της νέας διοίκησης του ΟΣΕΘ. Το όνομα του νέου προέδρου δεν δίνεται ούτε ως διαρροή κι από το υπουργείο λένε ότι θα είναι «πρόσωπο – έκπληξη» και ως χαρακτηριστικό του ότι δεν θα είναι πολιτικός (άρα όχι ένας από τους μη εκλεγέντες υποψήφιους βουλευτές), αλλά τεχνοκράτης.

Πηγή: voria.gr

Author: admin

Share This Post On
468 ad
Share This