Μιχάλης Κατρίνης για υπόθεση Λιγνάδη: «Πρέπει να αναληφθεί η πολιτική ευθύνη»

23 Φεβρουαρίου 2021

«Θα πρέπει να υπάρξει ανάληψη πολιτικής ευθύνης, όχι γιατί συσχετίζονται άμεσα τα πρόσωπα που εμπλέκονται σ΄αυτή τη νοσηρή ιστορία με τα πολιτικά πρόσωπα, αλλά γιατί σ΄αυτή τη χώρα κάποιος πρέπει να αναλαμβάνει την ευθύνη, όταν κορυφαίες επιλογές, με τη βούλα της κυβέρνησης, αποδεικνύεται ότι δημιουργούν τόσο μεγάλο πρόβλημα και νοσηρό κλίμα. Δηλαδή δεν μπορεί αυτό να είναι μια “ατυχής” απλώς περίπτωση, που θα θεωρήσει η κυβέρνηση ότι συνέβη επί της θητείας της.»

Αυτό τόνισε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ κ. Μιχάλης Κατρίνης, μιλώντας στο Radio North 98 και στην εκπομπή “Βόρειος Αντίκτυπος” σχολιάζοντας την υπόθεση Λιγνάδη.
Ο ίδιος δεν παρέλειψε να επισημάνει πως «έχουν βγει αρκετά στελέχη της ΝΔ, που έχουν ζητήσει ανάληψη πολιτικής ευθύνης και έχουν μιλήσει με πιο κομψό τρόπο για επικοινωνιακά λάθη, που έγιναν τουλάχιστον όσον αφορά την υπουργό Πολιτισμού».

«Η δική μας παράκληση είναι να μείνουν οι κομματικές και πολιτικές αντιπαραθέσεις έξω από τη διαλεύκανση αυτής της πολύ σοβαρής υπόθεσης», σημείωσε, μεταξύ άλλων και πρόσθεσε. «Θα πρέπει συνολικά ως κοινωνία θα πρέπει να έχουμε μια ευαισθητοποίηση και να βρούμε και το θεσμικό πλαίσιο, το οποίο θα πρέπει να είναι πολύ αυστηρό, ακριβώς για να μην αφήνεται κανένα περιθώριο για τέτοιες καταστάσεις.»

 

Author: Radionorth2

Share This Post On
468 ad
Share This