Κ.Γκιουλέκας στο Radio North: «Όποιος αισχροκερδήσει σ` αυτή την κρίση θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη»

25 Μαρτίου 2020

Αυστηρό μήνυμα προς όλους εκείνους που επιχειρούν να αισχροκερδήσουν, αυτή τη δύσκολη ώρα, απέστειλε ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της ΝΔ κ. Κώστας Γκιουλέκας, σε συνέντευξή του στο Radio North 98 και στην εκπομπή «Βεράντα Αριστοτέλους».

«Όποιος τολμήσει να εκμεταλλευτεί αυτή την κρίση να είναι βέβαιος, όχι μόνο ότι θα τον ανακαλύψουμε αλλά και ότι θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη», διεμήνυσε ο βουλευτής της ΝΔ. «Είναι ντροπή κάποιοι συνάνθρωποί μας να σκέφτονται αυτή την κρίση ως μια ευκαιρία να αισχροκερδήσουν ή έστω να χάσουν λιγότερα από την τσέπη τους.»
Ο κ. Γκιουλέκας στηλίτευσε και τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με αφορμή τις επικριτικές θέσεις στελεχών της στα οικονομικά μέτρα, που λαμβάνει η κυβέρνηση αλλά και τις διαρροές περί capital controls.

Έκανε λόγο για προσπάθεια από ορισμένους «να αξιοποιήσουν για μικροπολιτικούς, μικροκομματικούς σκοπούς αυτή την κρίση», επισημαίνοντας ότι «όποιος δεν στέκεται αυτή την περίοδο στο ύψος των περιστάσεων, αυτοαπομονώνεται».

«Αυτή την ώρα» τόνισε ο κ. Γκιουλέκας « δεν δίνει τη μάχη η κυβέρνηση της ΝΔ ή ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως πρωθυπουργός. Τη μάχη τη δίνει η Ελλάδα.» Όσον αφορά στα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών ο βουλευτής της ΝΔ εμφανίστηκε καθησυχαστικός αναφέροντας ότι «λαμβάνονται ειδικά μέτρα, ενώ γίνονται και έλεγχοι, ώστε να απομονωθούν εκείνοι, που νοσήσουν ή έχουν πιθανών νοσήσει από τον κορωνοϊο.»

 

Author: Radionorth2

Share This Post On
468 ad
Share This