Θ.Εξαδάκτυλος: «Ας έρθει ένας δύσπιστος να μου κάνει το εμβόλιο για να του φύγει η καχυποψία. Πενταψήφια κρούσματα θα είχαμε χωρίς τα μέτρα.»

3 Δεκεμβρίου 2020

«Η πραγματικότητα είναι ότι τα μέτρα ελήφθησαν, όταν είχαμε ήδη μεγάλη διασπορά του ιού. Κι όσο μεγαλύτερη είναι η διασπορά του ιού, τόσο περισσότερο χρονικό διάστημα χρειάζεται για να έχουμε περιορισμό. Αν δεν υπήρχαν τα μέτρα αυτά, θα “τρέχαμε” με πενταψήφια νούμερα κρουσμάτων πανελληνίως. Μέσα στον Δεκέμβριο θα βλέπαμε αριθμούς από 10.000 και πάνω με ό,τι αυτό σημαίνει σε νοσηλείες και θανάτους.»

Τα παραπάνω τόνισε ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου κ. Αθανάσιος Εξαδάχτυλος, μιλώντας στο Radio North 98 και στην εκπομπή “Βόρειος Αντίκτυπος”.

Κληθείς να σχολιάσει τις επιφυλάξεις που εκφράζει μερίδα πολιτών για τα εμβόλια, ο κ. Εξαδάκτυλος, απέδωσε την ευθύνη σε συναδέλφους του εξηγώντας: «Αυτή την καχυποψία και την αμφιβολία την έχουν καλλιεργήσει ορισμένοι συνάδελφοι, οι οποίοι δημοσίως έλεγαν αυτές τις εξυπνάδες όλο αυτό το διάστημα. Να δούμε τι θα πούνε και τώρα, δημοσίως. Εγώ θα ήθελα να κάνω το εμβόλιο πρώτος. Και εγώ και η οικογένειά μου. Ας έρθει να μου το κάνει ένας δύσπιστος για να είναι βέβαιος ότι το ίδιο εμβόλιο που προορίζεται γι αυτόν θα μπει και στο δικό μου χέρι!|»

Πρόσθεσε δε ότι η ταχύτητα παραγωγής των εμβολίων, δεν έγινε λόγω… παράκαμψης των προδιαγραφών ασφάλειας.: «Αυτό έγινε διότι η παγκόσμια ιατρική κοινότητα και η φαρμακοβιομηχανία παγκοσμίως διέθεσε άπειρους ανθρώπινους και οικονομικούς πόρους.»

 

Author: Radionorth2

Share This Post On
468 ad
Share This