Θεσσαλονίκη: Πασαλάκια στην αμφιδρομημένη 26ης Οκτωβρίου

22 Ιουνίου 2022

Πασαλάκια στην αμφιδρομημένη πλέον 26ης Οκτωβρίου τοποθετεί από νωρίς το πρωί της Τέταρτης κλιμάκιο του δήμου Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Δικαστικού Μεγάρου.

Η τοποθέτηση γίνεται προκειμένου να λυθούν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες (μετά την αμφιδρόμηση της 26ης Οκτωβρίου) αλλά και να αποφευχθούν ατυχήματα, καθώς πολλοί είναι οι οδηγοί που δεν συμμορφώθηκαν στις νέες σημάνσεις. Τρανταχτό παράδειγμα, η αλλαγή που ισχύει για τους οδηγούς που κινούνταν από την οδό Σαπφούς και ήθελαν να στρίψουν αριστερά προς την οδό Εγνατία, κάτι που πλέον απαγορεύεται.

Στο σημείο βρέθηκε και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος και υπεύθυνος για τη Δημοτική Αστυνομία, Δημήτρης Δαγκλής. Σε δηλώσεις του ανέφερε πως “πλέον το έχουμε τερματίσει και με τα πασαλάκια και με την έξτρα σήμανση. Έχουμε υπερβάλλει εαυτό σαν Δήμος Θεσσαλονίκης για να υπάρχει κατανόηση και από τους οδηγούς και από τους πεζούς. Πιστεύω ότι με αυτές τις παρεμβάσεις λύνεται οριστικά το πρόβλημα”.

Κληθείς να απαντήσει αν προβλέπεται η πρόσβαση των οδηγών από την 26ης Οκτωβρίου προς την παραλιακή, ο κ. Δαγκλής τόνισε ότι “για να καταλήξουμε σε αλλαγές στο κυκλοφοριακό θα πρέπει να υπάρχουν δεδομένα. Όταν ολοκληρωθεί η μελέτη των δεικτών θα αποφασίσουμε και θα κινηθούμε ανάλογα”.

Σημειώνεται ότι, πασαλάκια τοποθετούνται μπροστά από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης αλλά και στον κόμβο της Πολυτεχνείοy, με τον κ. Δαγκλή να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να τοποθετηθούν και σε τρίτο σημείο.

thestival.gr

Author: Radionorth2

Share This Post On
468 ad
Share This