Θεσσαλονίκη: Ηχητικό μήνυμα από περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. – Μπαράζ ελέγχων από αύριο

23 Οκτωβρίου 2020

Στην εντατικοποίηση των ελέγχων προχωρούν οι Αρχές προκειμένου να διασφαλίσουν την τήρηση των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, μετά και την έκρηξη στον αριθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στη χώρα μας. Με ένα νέο ηχητικό μήνυμα, το οποίο θα ακούγεται σε τρεις γλώσσες, η Ελληνική Αστυνομία επιχειρεί να προτρέψει τους πολίτες να φορούν μάσκα και να μην συγχρωτίζονται.

Το νέο ηχητικό μήνυμα της ΕΛΑΣ θα ακούγεται από τα περιπολικά σε περιοχές που βρίσκονται σε «πορτοκαλί» και «κόκκινο» συναγερμό αναφορικά με την επιδημιολογική εικόνα από αύριο το πρωί, ημέρα δηλαδή κατά την οποία τίθενται σε ισχύ τα δύο νέα μέτρα που ανακοίνωσε χθες ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να αναχαιτιστεί η επιθετική έξαρση των κρουσμάτων κορωνοϊού.

Πέρα λοιπόν από την εντατικοποίηση των ελέγχων, από αύριο το πρωί περιπολικά της ΕΛΑΣ θα διέρχονται και από σημεία της Θεσσαλονίκης στα οποία παρατηρείται συνωστισμός. Από τα ηχεία των περιπολικών θα ακούγεται το νέο ηχητικό μήνυμα, το οποίο είναι σε τρεις γλώσσες: Ελληνικάαγγλικάαραβικά.

Author: Radionorth2

Share This Post On
468 ad
Share This