Θεσσαλονίκη: Εννέα κρούσματα κορωνοϊού στη Δημοτική Αστυνομία

19 Νοεμβρίου 2020

Εννέα υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Την είδηση γνωστοποίησε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος, αρμόδιος για θέματα Δημοτικής Αστυνομίας, Δημήτρης Δαγκλής, ο οποίος τονίζει πως για την αντιμετώπιση των κρουσμάτων εφαρμόστηκαν όλα τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

H ανάρτηση του Δημήτρη Δαγκλη:

“Αυστηρά πρωτόκολλα, κατά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, εφαρμόζει η Διεύθυνση Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Θεσσαλονίκης, με στόχο την ασφαλή λειτουργία της υπηρεσίας εν τω μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στη Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης καταγράφηκαν κατά τη δεύτερη φάση της υγειονομικής κρίσης που διανύουμε εννέα (09) κρούσματα κορωνοϊού, για την αντιμετώπιση των οποίων ακολουθήθηκαν κατά γράμμα τα πρωτόκολλα που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ.

Στο πλαίσιο των δράσεων πρόληψης και προστασίας πρωτίστως των ίδιων των εργαζομένων, τα στελέχη της Δημοτικής Αστυνομίας, τα οποία μάλιστα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, υποβάλλονται σε τεστ ανίχνευσης για covid-19.

Εξάλλου, από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η κρίση τόσο στους χώρους της δημοτικής αστυνομίας όσο και στα οχήματα της υπηρεσίας γίνονται διαρκείς απολυμάνσεις”.

Author: Radionorth1

Share This Post On
468 ad
Share This