Αύριο η δίκη του 59χρονου παρουσιαστή για τα ακατάλληλα βίντεο με την πρώην σύντροφο του

15 Νοεμβρίου 2023

Ο γνωστός παρουσιαστής είχε συλληφθεί και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος
Η δίκη του πρώην παρουσιαστή της τηλεόρασης, που κατηγορείται για δημοσιοποίηση υλικού προσωπικών στιγμών με την πρώην ερωτική του σύντροφο, μεταφέρεται για αύριο (14.11.2023). Πρόκειται για την πρώτη από τις τρεις υποθέσεις με συναφές ποινικό περιεχόμενο που πήραν το δρόμο της Δικαιοσύνης, ύστερα από ισάριθμες καταγγελίες εις βάρος του.

Για την υπόθεση που κλήθηκε να δικαστεί σήμερα είχε καταδικαστεί πέρσι τον Φεβρουάριο σε φυλάκιση 5 ετών. Κατά της απόφασης όμως ασκήθηκε έφεση από τον εισαγγελέα, με το σκεπτικό ότι η υπόθεση θα έπρεπε να αναβαθμιστεί σε κακούργημα και άρα να παραπεμφθεί σε ανώτερο δικαστήριο, όπως κι έγινε.

Υπό αυτές τις συνθήκες η δικογραφία εισήχθη προς εκδίκαση στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης, αλλά λόγω παρέλευσης του ωραρίου μετατέθηκε για αύριο. Οι άλλες δύο ποινικές υποθέσεις εκκρεμούν στα ποινικά δικαστήρια. Αφορούσαν καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας τον Δεκέμβριο του 2021, όταν ο γνωστός παρουσιαστής είχε συλληφθεί και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος. Μετά την απολογία του σε ανακριτή είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Author: newsroom

Share This Post On
468 ad
Share This