Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Δεν πάει άλλο με το λαθρομεταναστευτικό»

12 Ιανουαρίου 2022

«Αυτή η κατάσταση δεν πάει άλλο. Και πρέπει επιτέλους να μάθουμε πόσοι είναι στη χώρα, πόσοι είναι νόμιμοι, πόσοι παράνομα και πόσοι πρέπει να φύγουν. Δεν πρέπει να προχωρήσουμε σε απελάσεις;» αυτά ανεφερε μεταξύ άλλων η πολιτευτής της ΝΔ στην πρώτη εκλογική περιφέρεια της Θεσσαλονίκης Αφροδίτη Λατινοπούλου, μιλώντας σήμερα στο Radio North 98 και την εκπομπή «Οι Απέναντι», με τους Χρήστο Τσαλικίδη και Σταύρο Οραήλογλου, με αφορμή τις εικόνες στην πλατεία Συντάγματος την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Αναλυτικά η κ. Λατινοπούλου ανέφερε: «Οι εικόνες που είδαμε Αφγανών, Πακιστανών, λαθρομεταναστών στο κέντρο της Αθήνας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ήταν απαράδεκτες. Προκλήθηκε μια τεράστια υγειονομική βόμβα από τη μία, από την άλλη ήταν αποκαρδιωτικές, ντροπιαστικές και τραγικές όσο αφορά στο λαθρομεταναστευτικό, που είναι για εμένα σήμερα το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελλάδας.  Η κυβέρνηση προσπαθεί να ισορροπήσει στον πάγο: Θα πρέπει να γίνουν γρήγορα πολλά βήματα. Τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη, την πόλη που έχουμε γεννηθεί και αγαπάμε, βλέπουμε να κατακλύζεται από λαθρομετανάστες οι οποίοι έρχονται και μένουν. Δείτε τι γίνεται στην Εγνατία, στη Μοναστηρίου, στο ύψος των τραίνων. Έχουν ανοίξει τα καταστήματα τους, δεν ξέρω αν οι επιχειρήσεις τους είναι νόμιμες ή παράνομες, αλλά παρ’ όλα αυτά, ο κόσμος φοβάται να κυκλοφορήσει. Και ξέρετε γιατί; Γιατί αυτοί οι άνθρωποι έρχονται με μια κουλτούρα, με μια νοοτροπία, με μια Θρησκεία, η οποία δεν έχει να κάνει σε τίποτα με τη δική μας. Έρχονται με μια κουλτούρα πως μπορούν να βιάσουν, να εγκληματίσουν, να παρανομήσουν, να σκοτώσουν και δεν έχουν τύψεις για αυτό. Αυτή η κατάσταση δεν πάει άλλο. Και πρέπει επιτέλους να μάθουμε πόσοι είναι στη χώρα, πόσοι είναι νόμιμοι, πόσοι παράνομα και πόσοι πρέπει να φύγουν. Δεν πρέπει να προχωρήσουμε σε απελάσεις; Και κάπου εδώ να δώσουμε τα εύσημα στην κυβέρνηση της ΝΔ. Γιατί το πρόβλημα ασφαλώς δημιουργήθηκε την εποχή συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.  Τότε η θάλασσα δεν είχε σύνορα. Θέλουμε μια ισχυρή Ελλάδα, για το μέλλον των παιδιών μας.»

Για το σποτ του Υπουργείου Δικαιοσύνης, με θέμα: Καμπάνια ενημέρωσης για θέματα ρατσισμού, μισαλλοδοξίας και εγκλημάτων μίσους σχολίασε: «Οργίστηκα και δεν μου άρεσε καθόλου. Αλλά δυστυχώς έγινε. Να το καταδικάσουμε, είναι συγχρηματοδοτούμενο από την ΕΕ. Για να πάρουμε κονδύλια είμαστε υποχρεωμένοι από την Ευρώπη να κάνουμε ανάλογα σποτ. Αυτό είναι η αιτία να οργιστεί περαιτέρω ο κόσμος. Αυτή η εικόνα ως Έλληνα πολίτη σε καμία περίπτωση δεν με εκπροσωπεί. Πρέπει να δυναμώσουμε οικονομικά ως χώρα για να μην έχουμε ανάγκη ανάλογες πρακτικές. Θέλω μια ισχυρή Ελλάδα, ένα καλύτερο μέλλον για τις επόμενες γενιές. Για να το κάνουμε αυτό πρέπει να γεννιούνται Έλληνες πολίτες, να ενδυναμώσουμε το θεσμό της ελληνικής οικογένειας που βάλλεται από παντού, να λύσουμε το Δημογραφικό και ταυτόχρονα να καταπολεμήσουμε το λαθρομεταναστευτικό. Έρχονται μουσουλμάνοι στη χώρα μας που γεννούν με ταχύτατους ρυθμούς. Και αυτό πολύ φοβάμαι πως θα αλλάξει τις ισορροπίες.»

Για το πολιτικό της μέλλον απάντησε «Η Αφροδίτη Λατινοπούλου έχει ξεκάθαρο πολιτικό μέλλον. Θα ήθελα να είμαι εκ νέου υποψήφια με τη ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης, για αυτό αγωνίζομαι. ήμουν άλλωστε και το 2019, εύχομαι να είμαι και στις επόμενες, αυτή είναι μια απόφαση του Προέδρου και μόνο του Προέδρου. Πορεύομαι με σύμμαχο τον κόσμο για τον κόσμο. Δεν επιθυμώ να αρέσω σε όλους, θέλω δίπλα μου αυτούς που ασπάζονται το δικό μου όραμα, για αυτό και λέω δημόσια αυτά που πιστεύω. Για να γνωρίσουν όλοι ποια είναι η Αφροδίτη. Σε καμία περίπτωση δεν κρύβομαι. »

 

Author: Radionorth2

Share This Post On
468 ad
Share This