Από αύριο η εφαρμογή του θερινού προγράμματος δρομολογίων στον ΟΑΣΘ

30 Ιουνίου 2020

Από αύριο Τετάρτη 1 Ιουλίου αρχίζει η εφαρμογή του θερινού προγράμματος δρομολογίων στον ΟΑΣΘ, το οποίο θα ισχύσει μέχρι και τη Δευτέρα 31 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα θα λειτουργήσουν, σε καθημερινή βάση, οι ειδικές γραμμές, Νο 70 «Ν.Σ. Σταθμός – Επανομή» και Νο 71 «Ν.Σ. Σταθμός – N. Μηχανιώνα», για τη μετακίνηση των επιβατών στις παραλίες της Επανομής και της N. Μηχανιώνας. Επίσης, λόγω της αυξημένης επιβατικής κίνησης από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» τη θερινή περίοδο, θα ενισχυθεί η καθημερινή συχνότητα των δρομολόγιων, περίπου ανά 20 λεπτά,  των γραμμών Χ1 «ΚΤΕΛ – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ», και της απευθείας σύνδεσης των ΚΤΕΛ Μακεδονίας και Χαλκιδικής, της γραμμής Νο 45 «ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΚΤΕΛ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ – COSMOS».

Για πληροφορίες σχετικά με τα ωράρια, τις διαδρομές και τις στάσεις των γραμμών, οι επιβάτες μπορούν να ενημερώνονται:Από το Πληροφοριακό Κέντρο του ΟΑΣΘ -11085- όλες τις ημέρες της εβδομάδας από τις 07:00 έως και τις 22:00.Από την ιστοσελίδα του ΟΑΣΘ στη διεύθυνση www.oasth.gr, από την Τετάρτη 1-7-2020, επιλέγοντας από το σχετικό πεδίο τη γραμμή ενδιαφέροντος.

voria.gr

Author: Radionorth3

Share This Post On
468 ad
Share This