Music Events Live: Κάθε βράδυ και μία συναυλία στην 87η ΔΕΘ, δωρεάν, μόνο με το εισιτήριο εισόδου στην έκθεση

24 Αυγούστου 2023

Κορυφαία ονόματα και μεγάλες μουσικές επιτυχίες για κάθε προτίμηση και κάθε ηλικία

 

Μια μουσική γιορτή, που φιλοδοξεί να ξεσηκώνει κάθε βράδυ το κοινό της Θεσσαλονίκης, ταξιδεύοντάς το παρέα με μεγάλες επιτυχίες και κορυφαία ονόματα του εγχώριου μουσικού στερεώματος έρχεται στην 87η ΔΕΘ με τα Music Events Live.

Το φετινό πρόγραμμα του καθιερωμένου πλέον μουσικού θεσμού της ΔΕΘ κρύβει πολλές εκπλήξεις που θα καλύψουν όλες τις προτιμήσεις και θα ικανοποιήσουν κάθε ηλικία. Κάθε βράδυ το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθεί μία συναυλία στο Τόξο της ΧΑΝΘ δωρεάν, μόνο με το εισιτήριο εισόδου της 87ης ΔΕΘ.

Ποδαρικό κάνουν την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου ο αγαπημένος Στέλιος Ρόκκος και οι ξεχωριστοί ONIRAMA, δίνοντας μια πρώτη γεύση από το μουσικό πάρτι της 87ης ΔΕΘ.

Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στη σκηνή ανεβαίνει η μοναδική Άλκηστις Πρωτοψάλτη με τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει διαχρονικά.

Την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου ο Θοδωρής Φέρρης και η Josephine παίρνουν τη σκυτάλη, για να βάλουν… φωτιά στο stage των Music Events Live και να ξεσηκώσουν το νεανικό κοινό της 87ης ΔΕΘ.

Την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου το σκηνικό αλλάζει με ένα αφιέρωμα στον μουσικό θρύλο Tina Turner. Το βραβευμένο musical tribute «One Night Of Tina», που έχει ταξιδέψει με το αυθεντικό cast του West End του Λονδίνου σε 26 χώρες και έχει μαγέψει χιλιάδες θεατές, έρχεται στην 87η ΔΕΘ.

Τα τραγούδια πολλά και αγαπημένα: «Simply the best», «Private Dancer», «What’s Love Got To Do With It», «We Don’t Need Another Hero», «Proud Mary» κ.α.

Την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου δύο ξεχωριστές κυρίες του ελληνικού τραγουδιού, η Γλυκερία και η Μελίνα Ασλανίδου, συναντιούνται στη σκηνή της 87ης ΔΕΘ, με μουσικές επιλογές που αναμένεται να συνεπάρουν το κοινό. Μαζί τους ο Χάρης Μακρής.

Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου δύο επίσης αγαπημένοι καλλιτέχνες, ο Κώστας Μακεδόνας (συμμετέχει η Χριστιάνα Γαλιάτσου)  και η Ελένη Τσαλιγοπούλου, θα τιμήσουν την 87η ΔΕΘ με τη μουσική τους παρουσία.

Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου με μια αγκαλιά τραγούδια ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έρχεται για να μας ταξιδέψει στο πλούσιο μουσικό του σύμπαν.

Το πρόγραμμα των φετινών Music Events Live ολοκληρώνουν την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου οι ιδιαίτερα δημοφιλείς Πέτρος Ιακωβίδης και Ήβη Αδάμου, που αναμένεται να προκαλέσουν πολλά… ρίχτερ στη σκηνή της 87ης ΔΕΘ, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή διοργάνωση.

 

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή. Η μουσική γιορτή της 87ης ΔΕΘ ξεκινά.

Author: newsroom

Share This Post On
468 ad
Share This