Χ.Καστανίδης στο Radio North 98 – Περιμένω πρωτοβουλίες της ηγεσίας για την ταυτότητα του ΚΙΝΑΛ

4 Σεπτεμβρίου 2019

Έλλειμμα πρωτοβουλίας για την αποσαφήνιση της ιδεολογικής ταυτότητας του πολιτικού χώρου της Κεντροαριστεράς, καταλόγισε εμμέσως πλην σαφώς στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ ο Βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης και πρώην υπουργός Χάρης Καστανίδης, μιλώντας στο Radio North 98 και στον δημοσιογράφο Βαγγέλη Μωυσή.

«Είναι εντελώς λανθασμένη η συζήτηση για το αν το κόμμα που θα εκφράσει το χώρο θα λέγεται ΚΙΝΑΛ, ΠΑΣΟΚ, ή αλλιώς», τόνισε μεταξύ άλλων. «Δεν είναι αυτό επείγον, ούτε κρίσιμο. Το σημαντικό είναι να αποσαφηνιστεί το ιδεολογικό στίγμα και η ταυτότητα της παράταξης», πρόσθεσε, ενώ στην ερώτηση, για το κατά πόσον η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ λαμβάνει τις πρωτοβουλίες που απαιτούνται προς αυτήν την κατεύθυνση, τόνισε με νόημα: «Περιμένω να τις δω!»

Ερωτηθείς δεν για το κατά πόσον υπάρχει ρόλος για τον Ευάγγελο Βενιζέλο σ` αυτή την αναζήτηση ταυτότητας του χώρου, σημείωσε: «Δεν ξέρω τι κάνει αυτή την περίοδο ο Βαγγέλης Βενιζέλος, αλλά εγώ θα ήθελα να συμμετάσχει σε μια τέτοια διαδικασία.»

Όσον αφορά στην κυβέρνηση ο κ. Καστανίδης, άσκησε κριτική για πτυχές του νομοθετικού της έργου και ιδιαίτερα για τον Νόμο που αφορά στο «Επιτελικό Κράτος», αλλά και για αντιφατικές μεταξύ τους διατάξεις, αναγνώρισε ωστόσο, ότι επικοινωνιακά η ΝΔ έχει πείσει πως ήρθε «σαν έτοιμη από καιρό να κυβερνήσει»!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Author: newsroom

Share This Post On
468 ad
Share This