Στ.Παραστατίδης-ΚΙΝΑΛ: «Η ΝΔ έχει αποδείξει ότι είχε σχέδιο στους περισσότερους τομείς»

21 Ιανουαρίου 2020

«Η άποψη μας δεν είναι ότι δεν έχει κάνει τίποτα η ΝΔ μέχρι σήμερα. Ούτε είναι η άποψη μας η τυφλή και στείρα αντιπολίτευση. Η ΝΔ αυτό που έχει αποδείξει είναι ότι είχε σχέδιο στους περισσότερους τομείς το οποίο είναι προς υλοποίηση. Κάπου είναι πίσω, κάπου χωλαίνει και κάποια ζητήματα τα διεκπεραιώνουν με επάρκεια.»

Αυτό δήλωσε ο κ.Στέφανος Παραστατίδης Γραμματέας Οργανωτικού ΚΙΝ.ΑΛ στο Radio North 98 και την εκπομπή «Βεράντα Αριστοτέλους» εξαπολύοντας ωστόσο αιχμές για  «πελατειακό τρόπο λειτουργίας της Νέας Δημοκρατίας», ενώ πρόσθεσε: «Προφανώς χωράει μεγάλη συζήτηση στο πεδίο της εξωτερικής πολιτικής καθώς σε αυτή τη δεκαετία θα έχουμε αναδιάταξη στο διεθνές πεδίο. Και βεβαίως στο μεταναστευτικό-προσφυγικό, υπάρχει μεγάλη αντίφαση σε όσα έλεγαν προεκλογικά και όσα πράττουν μετεκλογικά.»

Κληθείς να σχολιάσει την «αντεπίθεση» του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε: «Δεν μετακινήθηκε κόσμος στο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος δεν  είχε ψηφίσει τον ΣΥΡΙΖΑ τον Ιούλιο. Όχι μόνο αντέξαμε, αλλά ξεπεράσαμε και τον κύκλο εσωστρέφειας. Είναι η στιγμή για εμάς να χτίσουμε πολιτικά και το κάλεσμα να γίνει με πολιτικούς όρους.»

Τέλος, ο Γραμματέας Οργανωτικού ΚΙΝ.ΑΛ εξέφρασε την εκτίμηση πως «στελέχη τα οποία ήταν κατά βάση απενεργοποιημένα, δυσαρεστημένα η κάποια τα οποία αποφάσισαν μετακίνηση ή κοίταξαν προς τον ΣΥΡΙΖΑ -και τη ΝΔ βεβαίως- επιστρέφουν στον ΚΙΝ.ΑΛ».

Ακούστε όλη τη συνέντευξη:

 

 

 

Author: newsroom

Share This Post On
468 ad
Share This