Πρωτομαγιά στο MEGA με την Άννα Βίσση και τα τραγούδια της

1 Μαΐου 2020

H Άννα Βίσση θα κρατήσει το βράδυ της Πρωτομαγιάς συντροφιά στους τηλεθεατές του MEGA. H δημοφιλής τραγουδίστρια θα κάνει μια ειδική εκπομπή με πολύ μουσική και παρεμβάσεις γνωστών και αγαπημένων προσώπων.

Παρέα με τους μουσικούς της η Άννα δίνει ραντεβού για να προσφέρει μια αλλιώτικη βραδιά με πολύ μουσική και τραγούδια, με την αγαπημένη ερμηνεύτρια και τους μουσικούς της σε μια διαδρομή από «τα μαθητικά τα χρόνια» μέχρι σήμερα.

Διαχρονικά τραγούδια, διαφορετικά στιλ, μελωδίες και βέβαια οι μεγάλες επιτυχίες της Άννας Βίσση.

Αγαπημένα της πρόσωπα θα βρεθούν μέσω skype στην παρέα της Άννας και του MEGA, στέλνοντας το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα για αυτές τις μέρες.

«Μένουμε στο Σπίτι» με την Άννα Βίσση και τα τραγούδια της σήμερα στις 11 το βράδυ μόνο στο ΜEGA.

Οι λαμπεροί καλεσμένοι

Ο Προέδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκος Αναστασιάδης στέλνει το δικό του μήνυμα στην εκπομπή. Αγαπημένοι φίλοι της Άννας ανάμεσά τους ο κορυφαίος τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς, ο σχεδιαστής μόδας Ζαν Πολ Γκοτιέ, η πρωταθλήτρια του τένις Μαρία Σάκκαρη και η μοναδική μας ερμηνεύτρια Γιώτα Γιάννα θα βρεθούν κοντά της μέσω skype μιλώντας μαζί της με ένα ξεχωριστό τρόπο για ό,τι τους συνδέει. Μια βραδιά με πολύ κέφι και δυνατές συγκινήσεις μας περιμένει.

thestival.gr

Author: Radionorth2

Share This Post On
468 ad
Share This