Ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης – Τσολιάς εν δε Τσόλια Μπαντ στη Θεσσαλονίκη

3 Δεκεμβρίου 2019

Ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης – Τσολιάς εν δε Τσόλια Μπαντ στο Μύλος Club θα παρουσιάσει την Κομέντια Ερουντίτα «Πίτσες Μπλε».

Ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης – Τσολιάς εν δε Τσόλια Μπαντ! “Πίτσες Μπλε” το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 στο Μύλος Club στη Θεσσαλονίκη. Ο punk φουστανελάς, επιστρέφει στην κανονικότητα κραδαίνοντας την πίτσα στο χέρι, κερνάει ανάπτυξη με φόρους και οργώνει πόλεις και χωριά της Ελλάδας, της Ευρώπης και του κόσμου όλου για να παρουσιάσει την Κομέντια Ερουντίτα: «Πίτσες Μπλε».

Τσολιάς εν δε Τσόλια μπάντ!

Μια μουσικό-σατιρική παράσταση λοξού πολιτικού λόγου & σατιρικού τραγουδιού. Ένας επιθεωρησιακός αθυρόστομος μονόλογος μπλεγμένος με μουσικές, φάρσες και βίντεο με πρωταγωνιστή τον δημοσιογράφο-ΜΑΤ, Μπαλούρδο.

Ένα πολυθέαμα φτιαγμένο με αγνά υλικά από την μητέρα στύση. Θα αναγνωστούν: χειρόγραφες επιστολές του Ιησού. Θα καταπατηθούν: ανθρώπινα δικαιώματα Θα καούν: αναρχικές βίγκαν λεσβίες μπαχαλοσατανίστριες μάγισσες Θα φαγωθούν: προσφυγάκια (όχι τα ψάρια) «Πίτσες Μπλε» Τσολιάς εν δε Τσόλια μπάντ!

Συντελεστές:

Κείμενα – Στίχοι – Σκηνοθεσία: Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης

Μαζί του: «Δε Τσόλια Μπάντ»

Kιθάρες – Ενορχηστρώσεις – Δημήτρης Στασινός Πλήκτρα – Αντώνης Παλαμάρης Μπάσο – Νίκος Τσιμπινός Τύμπανα – Αλέξανδρος Σταματίου

Ηχοληψία: Γιώργος Κατσιάνος

Video: Χρήστος Καρτέρης

Ηχοληψία video: Γιάννης Φωτιάδης

Φωτογραφίες: Πάνος Γιαννακόπουλος

Artwork: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς Management – Παραγωγή: PROSPERO

Μουσικο-Σατιρική Παράσταση «Πίτσες Μπλε» με τον Τσολιά της «Ελληνοφρένειας» (Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη)

Μύλος Club, Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

Ώρα προσέλευσης: 21:30

Ώρα έναρξης: 22:30

Η τιμή του εισιτηρίου στο ταμείο πριν την παράσταση θα είναι 14 ευρώ Το εισιτήριο είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνει ποτό. Η αγορά του εισιτήριου δεν εξασφαλίζει θέση καθήμενου.

Για κρατήσεις θέσεων επικοινωνείτε στα 2310 510081, 6949950530.

Πηγή: cityportal.gr

Author: newsroom

Share This Post On
468 ad
Share This