Κ. Τζαβάρας στο Radio North 98-«Τα μνημόνια ισχύουν ακόμα χάρη σε νόμους Τσίπρα»

11 Σεπτεμβρίου 2019

Σαπουνόφουσκα και πομφόλυγα χαρακτήρισε τις δηλώσεις περί ηθικού πλεονεκτήματος της αριστεράς στελεχών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, σε συνέντευξή του στον North Fm και την εκπομπή «Βεράντα Αριστοτέλους» με τους δημοσιογράφους Ειρήνη Γκέλη και Βαγγέλη Στολάκη, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Τζαβάρας.

«Εμείς πιστεύουμε σε μια άλλη ηθική της πολιτικής, την ηθική όχι εκείνη, που όπως θυμάστε, μιλούσε για το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς, που αποδείχθηκε ότι ήταν μια σαπουνόφουσκα, μια πομφόλυγα, αλλά μιλάμε για την εντιμότητα, την ευθύτητα και την καλή πίστη που πρέπει να έχει η πολιτική διακυβέρνησης του τόπου απέναντι στις απαιτήσεις που έχει ο πολίτης για κράτος δικαίου. Ο κ. Τσίπρας πήρε την εξουσία υποσχόμενος πράγματα, τα οποία μόνο στην φαντασία του είχε και ποτέ δεν τόλμησε να πραγματοποιήσει, ενώ ο κ. Μητσοτάκης εξέπληξε τους πάντες, ευχάριστα, γιατί αυτά που είχε υποσχεθεί όταν ήταν στην αντιπολίτευση, τα πραγματοποιεί ως πρωθυπουργός. Ο πρωθυπουργός έχει εκπλήξει κι εμένα που είμαι βουλευτής της ΝΔ».

Ο κ. Τζαβάρας  αναφερόμενος στους ισχυρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ για έξοδο της Ελλάδας από τα μνημόνια εξαπέλυσε πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας: «Είναι μεγάλη η ικανότητα που έχει ΣΥΡΙΖΑ να θεωρεί ότι αλλάζει η πραγματικότητα όταν αλλάζει το όνομά της. Τα μνημόνια δεν τελείωσαν, εξακολουθούν να ισχύουν με μια σειρά νόμους και με μια σειρά διατάξεις, που τις πιο σκληρές τις υπέγραψε αδιαμαρτύρητα ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνηση του. Τελείωσαν τον Αύγουστο του προηγούμενου χρόνου τα προγράμματα χρηματοδότησης, τα προγράμματα χρηματοπιστωτικής διευκόλυνσης, όχι τα μνημόνια».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ:

Author: newsroom

Share This Post On
468 ad
Share This