Κων. Μπογδάνος: «Εάν δεχτώ επίθεση, το ΚΚΕ θα έχει βάλει το χεράκι του»

11 Οκτωβρίου 2019

«Την επόμενη φορά που θα δεχτώ επίθεση, το ΚΚΕ να γνωρίζει ότι έχει βάλει το χεράκι του σε αυτή την επίθεση στοχοποιώντας με. Και αυτό μου έκανε πολύ μεγάλη αλγεινή εντύπωση. Δεν το περίμενα» τόνισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Α’ Αθηνών της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος μιλώντας στους δημοσιογράφος Ειρήνη Γκέλη και Βαγγέλη Στολάκη και στην εκπομπή «Βεράντα Αριστοτέλους» του Radio North  98.  

«Όταν είσαι μέλος Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ, έχεις υπάρξει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θήβας με την Λαϊκή Συσπείρωση που είναι η παράταξη του ΚΚΕ, και έχεις επανειλημμένα  δώσει συνεντεύξεις στα κανάλια, όπως έκανε ο εν λόγω κύριος που επιτέθηκε πισώπλατα στον αστυνομικό δεν επικαλείσαι ιδιωτικότητα.»

Και συμπλήρωσε: «Απευθύνθηκα στο ΚΚΕ που έχει κρατήσει μια λεβέντικη στάση στο παρελθόν. Να σας θυμίσω ότι το 2012 όταν πηγαίναν οι διάφοροι άλλοι μπάχαλοι, οι ΣΥΡΙΖΟειδείς, αναρχοαντεξουσιαστικοειδείς να μπουκάρουν στο Κοινοβούλιο με τους αγανακτισμένους το ΠΑΜΕ είχε φροντίσει να αποφευχθεί αυτό. Τότε, το ΚΚΕ έσωσε το Κοινοβούλιο. Περίμενα να βγει το ΚΚΕ και να πει ότι καταδικάζουμε αυτές τις ενέργειες του στελέχους μας».

 

Author: newsroom

Share This Post On
468 ad
Share This