Δ. Μαρκόπουλος: «Ο Πολάκης εξελίσσεται σε Αντιπρόεδρο του Τσίπρα»

7 Νοεμβρίου 2019

«Ο κ.Πολάκης έχει εξελιχθεί επί της ουσίας σε αντιπρόεδρο του κ.Τσίπρα.Εμείς είμαστε ένα υπεύθυνο και αστικό κόμμα, που ούτε μας άγει, ούτε μας φέρει ο κάθε ακραίος πολιτικός που θέλει να κερδίσει κάποια λεπτά δημοσιότητας».

Τα παραπάνω σημείωσε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Μαρκόπουλος στην εκπομπή «Βεράντα Αριστοτέλους» του Radio North 98 και τους δημοσιογράφους Βαγγέλη Στολάκη και Ειρήνη Γκέλη, αναφερόμενος στις εξελίξεις στην υπόθεση Νοβάρτις και στο ενδεχόμενιο να χρειαστεί να κληθεί η φρουρά για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Π.Πολάκη και Δ.Τζανακόπουλο.

Αναφερόμενος στη κριτική του ΣΥΡΙΖΑ τους πρώτους τέσσερις μήνες της διακυβέρνησης ΝΔ δήλωσε: «Ο κ.Τσίπρας θα πρέπει να επιλέξει αν θέλει να είναι  κόμμα Κοινοβουλίου ή κόμμα πεζοδρομίου. Μιλάνε και εκείνοι που παρείχαν κάλυψη και βοήθεια -όπως ο κ.Λάμπρου-τους  εκάστοτε μπαχαλάκηδες και τους προσέφερε βοήθεια;»

Σχετικά με το γνωστό θέμα Barbeque ο κ.Μαρκόπουλος σημείωσε ότι «ο κ.Γιαννούλης πόλωσε  και δίχασε για να κερδίσει δύο εικοσιτετράωρα δημοσιότητας, ο φίλος μου κ.Κυρανάκης κακώς τσίμπησε και η κ.Μπακογιάννη είπε τα αυτονόητα  και συμπλήρωσε:«  η Νέα Δημοκρατία ειναι το κόμμα του μέτρου και της μετριοπάθειας. Ένα κόμμα το οποίο όταν κάποιοι φώναζαν έξω από την Ευρώπη,εμείς λέγαμε μέσα στην Ευρώπη, περισσότερο Ευρώπη. Βέβαια η κ. Μπακογιάννη είναι μια μετριοπαθής πολιτικός, με τον πολιτικό φιλελευθερισμό για σημαία της, όπως ακριβώς και η ΝΔ είναι η μεγάλη αστική φιλελεύθερη παράταξη».

Author: newsroom

Share This Post On
468 ad
Share This