Δημήτρης Μαρκόπουλος: Οι «ανώριμοι», οι «πολιτικά ανεγκέφαλοι» και τα… «ανέκδοτα» του ΣΥΡΙΖΑ

24 Ιανουαρίου 2020

«Όταν ο κ.Τσίπρας μιλάει για οικονομία είναι σαν να μιλάω εγώ για πυρηνική φυσική ή για διάσπαση ατόμου. Ας σοβαρευτούν εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί έχουν χάσει το μέτρο και την αίσθηση με την κοινωνία, εάν κρίνουμε από τις δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας χθες».

Αυτό είπε ο κ.Δημήτρης Μαρκόπουλος βουλευτής Β’ Πειραίως με τη Νέα Δημοκρατία στο Radio North 98 και την εκπομπή «Βεράντα Αριστοτέλους» αναφορικά με τις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα για τα θέματα της οικονομίας.

Εξαπολύοντας τα «πυρά» του προς τον ΣΥΡΙΖΑ και ειδικότερα τον πρώην υπουργό Παύλο Πολάκη υπογράμμισε: «Σαφέστατα δίνει γραμμή ο κ.Πολάκης, έχει ουκ ολίγες φορές κάνει δημόσιες παρεμβάσεις για τις οποίες καμία φορά δεν αποδοκιμάστηκε. Είναι ο ακραίος, ανώριμος ΣΥΡΙΖΑ, ένας ΣΥΡΙΖΑ που ρέπει στον πολιτικό παλιμπαιδισμό, τον οποίο υιοθετεί απόλυτα ο κ.Τσίπρας με το να ανέχεται συμπεριφορές όπως του κ.Πολάκη και άλλων ακραίων συντρόφων του, όπου κάθε τρεις και λίγο λένε κάτι ακραίο και σοκάρουν την ελληνική κοινωνία».Ο βουλευτής της ΝΔ συμπλήρωσε ότι «δεν δεχόμαστε μαθήματα από τον κ.Τσίπρα, ο οποίος ήταν ένας ηγέτης κατώτερος των προσδοκιών του ελληνικού λαού, κόστισε πολλά δις ευρώ στον Έλληνα πολίτη, και με το να ενδύεται  τώρα ξαφνικά τον ώριμο, σοβαρό και στιβαρό ηγέτη, τον  νουνεχή πολιτικό που δίνει και συμβουλές, είναι τουλάχιστον αστείο και ανέκδοτο. Είναι ανέκδοτο ότι ο κ.Τσίπρας είναι σοβαρός και νουνεχής πολιτικός» κατέληξε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Ερωτηθείς για την κατάσταση στο μεταναστευτικό ζήτημα ο κ.Μαρκόπουλος σημείωσε: «Ούτε φανατικοί, ούτε ηλίθιοι, ούτε ιδεοληπτικοί είμαστε, για να μην  ζητήσουμε μια συγγνώμη όπου σφάλαμε και να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε προς τη σωστή κατεύθυνση. Ναι κάναμε  λάθος με το μεταναστευτικό, αλλά δεν αφήσαμε αυτό το λάθος να  κακοφορμίζει 1,5 χρόνο όπως έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ στα δικά του λάθη τα οποία ο κ.Τσίπρας δεν έχει αναγνωρίσει.»

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του κ.Τόσκα σχετικά με το ζήτημα της ασφάλειας και τα όσα είχε πει ο πρώην υπουργός Δημοσίας Τάξης, ο κ.Μαρκόπουλος τόνισε: «Ο κ.Τόσκας αποτελεί, μια ντροπή, μια παρένθεση Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη. Και μόνο που αποκάλεσε ο ανεκδιήγητος, ο πολιτικά ανεγκέφαλος, και απαράδεκτος κ.Τόσκας  δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας ως “μπαχαλάκηδες” αποτελεί κηλίδα τόσο για τα Σώματα Ασφαλείας, όσο και για τον ΣΥΡΙΖΑ . Για τον κ.Τόσκα, έχω μόνο τη χλεύη μου. Ο κ.Τόσκας δεν θα πρέπει να μιλάει. Πολιτικά αυτό που είπε αποτελεί μια μεγάλη ντροπή.»

Author: newsroom

Share This Post On
468 ad
Share This