Αποκάλυψη Σ.Σιμόπουλου στο Radio North 98: «Ο Σπίρτζης σταμάτησε τα έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης της Ευκαρπίας!»

20 Σεπτεμβρίου 2019

«Στις 29.10.2014 είχα βάλει υπογραφή για 3.813.000 ευρώ για κατασκευή του Δικτύου Ομβρίων της Νικόπολης  Ευκαρπίας και τον Δεκέμβριο του 2014 άλλα 900.000 ευρώ τον καθαρισμό των ρεμάτων της περιοχής μεταξύ αυτών και το Δενδροποτάμου στο ύψος των Ανθόκηπων της Ευκαρπίας που βούλιαξαν χθες! Μιλάμε για τον ορισμό της κωλυσιεργίας από την ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών, επί κ. Σπίρτζη. Πρέπει να απολογηθούν!»

Τα παραπάνω αποκάλυψε μιλώντας στο Radio North 98.0, και στο δημοσιογράφο Βαγγέλη Μωυσή, ο Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της ΝΔ και πρώην Γ.Γ. Δημοσίων Έργων κ. Στράτος Σιμόπουλος.

«Θα σας στείλω και όλα τα έγγραφα», τόνισε ο κ. Σιμόπουλος. «Έτοιμο έργο, εξασφαλισμένοι πόροι. Η μόνη εξήγηση που ακούστηκε γι` αυτή την απόφαση εκείνη την περίοδο, ήταν η εμμονή των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ… να μην προχωρήσει κανένα έργο της κυβέρνησης των Σαμαροβενιζέλων.»

Στο δε ερώτημα, κατά πόσον μια τέτοια στάση Υπουργού καθιστά το Δημόσιο ευάλωτο ακόμα και σε δικαστικές προσφυγές και διεκδικήσεις από τα θύματα πλημμυρών που  κινδύνεψαν και είδαν τη τις περιουσίες τους να καταστρέφονται, ο κ. Σιμόπουλος σημείωσε: «Πιθανότατα θα είχαν δίκιο κάποιοι να προσφύγουν, αλλά δεν ξέρω αν και πότε θα δικαιωθούν…»

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Author: newsroom

Share This Post On
468 ad
Share This