Τα Σχέδια Βελτίωσης στο 2ο συνέδριο του ΣΕΑΜ

Ξεκινά στις 10.00 το πρωί της Δευτέρας (2/12) το 2ο Συνέδριο του Συνδέσμου Εισαγωγέων – Αντιπροσώπων Μηχανημάτων με τίτλο: «Εκμηχάνιση της Ελληνικής γεωργίας: Βασική προϋπόθεση βιωσιμότητας και ανάπτυξης».

Το συνέδριο πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace, στη Θεσσαλονίκη.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα γίνει η επίσημη παρουσίαση μελέτης του ΙΟΒΕ με τίτλο: «Αγροτικά Μηχανήματα και Ανταγωνιστικότητα του Αγροτικού Τομέα στην Ελλάδα»

Ομιλητές του Συνεδρίου είναι ο Υπουργός ΥΠΑΑΤ Μάκης Βορίδης, ο Υφυπουργός ΥΠΑΑΤ Κώστας Σκρέκας, ο Αναπληρωτής καθηγητής ΕΜΠ και επιστημονικός σύμβουλος ΙΟΒΕ Άγγελος Τσακανίκας και ο Πρόεδρος του ΣΕΑΜ Σάββας Μπαλουκτσής.

Στη β’ ενότητα του Συνεδρίου θα γίνει συζήτηση με θέμα «Σχέδια Βελτίωσης: Τα προβλήματα του χθες και του σήμερα – λύσεις για την επόμενη μέρα» , στην οποία θα συμμετέχουν εκπρόσωποι όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Σκοπός του Συνεδρίου είναι να αναδειχθεί η καθοριστική σημασία της εκμηχάνισης στη μείωση του κόστους παραγωγής, την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της Ελληνικής γεωργίας και την αύξηση του γεωργικού εισοδήματος.

Author: admin

Share This Post On
468 ad
Share This