Ποιες περιοχές της Θεσσαλονίκης θα μείνουν χωρίς ρεύμα

3 Δεκεμβρίου 2019

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση θα αντιμετωπίσουν από σήμερα έως και την Πέμπτη καταναλωτές σε περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Σήμερα, σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ, χωρίς ρεύμα θα μείνει για περισσότερες από έξι ώρες ο οικισμός Αγ. Αναστασίας στον δήμο Θέρμης. Η διακοπή θα σημειωθεί από τις 8.00 έως τις 14.30.

Αύριο χωρίς ρεύμα θα μείνουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις στην περιοχή της Σταυρούπολης, στον δήμο Παύλου Μελά. Η διακοπή από τις 8.00 έως τις 11.00 αφορά τις οδούς: Ωραιοκάστρου, Καποδίστρια Ιωαν, Μουσχουντή Νικ, Δόκτωρα Φλέμινγκ, Κορυτσάς, Μαραθώνος, Μπουμπουλίνας, Κοραή, Δημοσθένους, 2η Πάροδος Δημοσθένους, 3η Πάροδος Δημοσθένους.

Την Τετάρτη επίσης θα υπάρξει διακοπή ρεύματος στην περιοχή της Πυλαίας από τις 10.00 έως τις 13.00. Πρόκειται για την περιοχή εκατέρωθεν της οδού Προφ. Ηλία από την Ιερατική Σχολή (γεφυράκι) μέχρι την οδό Εγνατία, συμπεριλαμβανομένων και των οδών Φιλ. Εταιρείας – Νεάρχου- Ηφαισίονος – Θερμοπυλών- Ικτίνου – Κανάρη- Πτολεμαίων.

Την Πέμπτη θα μείνουν χωρίς ρεύμα οι καταναλωτές στην περιοχή της Σταυρούπολης από τις 8.00 έως τις 11.00. Πρόκειται για το τμήμα της Ωραιοκάστρου (από Κων/δη έως Δημοσθένους), τμήμα της Καραολή Δημητρίου, Σκρα, Βύρωνος, Μικράς Ασίας, Κροίσου, Κρέσνας, Θουκυδίδου και Κονίτσης.

Πηγή: voria.gr

 

Author: admin

Share This Post On
468 ad
Share This