Νίκος Χαρδαλιάς: «Παραμένουμε σε πλήρη επιφυλακή και εγρήγορση»

21 Μαΐου 2020

Κανένα περιθώριο για εφησυχασμό και χαλάρωσης, απέναντι στον κοροναϊό,  ήταν το μήνυμα του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, κατά την ενημέρωση των συντακτών υγείας για την πορεία του ιού στην χώρα μας.

Ειδικότερα, ο κ. Χαρδαλιάς υπογράμμισε πως «βρισκόμαστε προ των πυλών για το επόμενο στάδιο της άρσης των μέτρων» και ανέφερε το χρονοδιάγραμμα σχετικά με τα μέτρα του τουρισμού από τις 25 Μαίου, με το άνοιγμα ξενοδοχείων έως και την 1η Ιουλίου με το άνοιγμα των συνόρων της χώρας για τον εξωτερικό τουρισμό.

«Παραμένουμε σε πλήρη επιφυλακή και εγρήγορση» υπογράμμισε ο κ. Χαρδαλιάς , παρ’ ότι όπως ανέφερε έχουν μειωθεί πάρα πολύ τα κρούσματα από τις πτήσεις του εξωτερικού, υπενθυμίζοντας πως τα μέτρα προστασίας παραμένουν.

Ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε επίσης πως την ερχόμενη εβδομάδα θα ανοίξουν τα κέντρα απασχόλησης που αφορούν τα παιδιά με ειδικές ανάγκες καθώς κρίθηκε ότι ευνοεί την ψυχολογία τους η επιστροφή στην κανονικότητά τους. Όσο για τα κέντρα απασχόλησης παιδιών και τους βρεφονηπιακούς σταθμούς θα ακολουθήσουν την τακτική και το πρόγραμμα των δημοτικών σχολείων.

Πηγη parapolitika.gr

Author: Radionorth3

Share This Post On
468 ad
Share This